Ehliyet Son Kayıt Günü Belirsizligi!

2 haziran 1991 dogumluyum ve bu yaz ehliyetime kavuşacagım için sevinçliyim ancak bazı etkenler beni gercekten sinir bozucu yaptı.

bornovada ikamet ediyorum ve 2 sürücü kursuna sordugumda son kaytı günlerinin 31 mayıs oldugunu söylediler ve beni temmuzdaki sınava 2 günden dolayı alamayacaklarını söylediler.

internette araştrıdım bornovada olan sürücü kurslarını bazı yerlerde 9 haziran son kayıt günü.

Şimdi bu Nasıl oluyor acaba?

Bütün sürücü kursları kafasına göremi son kayıt günü koşuyor?

Mdem bunu yapıyorsa 2 gün için bir ayrıcalık incelik tanıyamıyorlarmı madem kendi kafalarına göre koyuyorlarsa?

Bornovada 9 Haziran veya 2 hazirandan sonra son kayıt günü olan temmuz sınavına girebilecegim bir sürücü kursu bliliyor veya tanımakta iseniz bana yardım ederseniz sevinirim.

Bütün yaz tatilimin motosikletsiz gecmesini istemiyorum :pale::salut:

sanki motosikletin varda ehliyet peşinde koşuyon bu sene olmaz seneye olur sen derslerine çalış hadi bakim :p

ben bugun ehlıyet kursuna gıttım bana gun vermedıler
zaten benım dosyalarım hazır b yı kazandım sımdı a2 ıcın sınava gırecegım
2 hazıranda dosyaları versem olurmu dedım olur dedıler.

ne demek o şimdi:silent: ayrı acemilikle ne alaka? ben aldım çatır çutur kullanıyorum =) bahane üretmeeee :rendeer:

peki yazıldınmı kursa? ???????

ben bugun ehlıyet kursuna gıttım bana gun vermedıler
zaten benım dosyalarım hazır b yı kazandım sımdı a2 ıcın sınava gırecegım
2 hazıranda dosyaları versem olurmu dedım olur dedıler.

Söz meclisten dışarı :) Sanki ehliyetsiz cok süper bişi yaıon hıh :p

yokmu hiç bornovadan yardımcı olacak kimse :S

Son düzenleme:
Benim bildiğim 9 haziran son gün.Bende 3 günle kaçırdım ya olamaz böyle bişey taa ağustos sınavına kaldık:pale:

işte heryerde 9 gün deil bende istanbuldaki gelişime sormuştum ve 9 haziran diyince cok sevinmiştim ancak burda sordugumda ise sonuc fiyasko inşallah bulurum bi 9 haziran son kayıt günü olan

Bende ehliyet yoktu yeni aldım birşey olmadı kafamda kaskım vardı yanıma poliste duruyordu hiç birşey olmadı dikkat çekici hareket ve kaza yapmadığın sürece sorun yok.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar