Ehliyet sistemi değişir mi ?

MOTED Başkanı Sayın Ali Karakoç'un açıklaması vardı.Ehliyet sisteminin AB'deki gibi olmasını istiyoruz ve bununla ilgili çalışmalar başlattık diye.
Sizce öyle olur mu ? Olursa ne kadar zamanda olur ?

Belki torunum ömrü yeter görmeye. Ehliyet sistemi bu işten bu kadar sebeplenen kişi varken kolay kolay değişmez. Moted başkanı sanırım medyada ismim duyulsun demiş.

Değişmez ama yeni birşeyler her an yumurtlayabilirler.Mesela ehliyet pvc kaplama vergisi gibi.

seçimleri bi atlatalım değişecek heralde.ehliyet alma süreci daha uzun ve daha zor olacak.hemen seneye olur demiyorum ama 1-2 sene içinde gerçekleşir diye düşünüyorum(ehliyet kursu böyle demişti.)tam olarak eğitim verilecekmiş felan filan ama türkiye gibi bir yerde AB standartlarını uygulamak nasıl olur orası muamma..

seçimleri bi atlatalım değişecek heralde.ehliyet alma süreci daha uzun ve daha zor olacak.hemen seneye olur demiyorum ama 1-2 sene içinde gerçekleşir diye düşünüyorum(ehliyet kursu böyle demişti.)tam olarak eğitim verilecekmiş felan filan ama türkiye gibi bir yerde AB standartlarını uygulamak nasıl olur orası muamma..
1-2 seneye değişecekse değişmesin yahu benim işime yaramıyor o zaman bir buçuk sene sonra zaten ehliyetimi alıyordum ben :p

2 Temmuz sınavına en son 8 haziran 1993 doğumlular girebiliyormuş. Bende 8 haziran doğumluyum şanslıyım bu sene.(B sıınıfı ehliyet için)
Geçen sene 3 Temmuz sınavına en son 7 haziran doğumlular girebiliyodu. Ne saydırmıştım bu sisteme:) (a2 için)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar