Ehliyet sınavına da Giriverdik.

bende kesin 3 1 de hatırlayamadığım bi cewap.onunla 4 dersek yine de geçiyoruz.:)

motor :100 trafik:82 saglık:87 gecmsım mutlu oldum baya motor 100 nası yaptım anlayamadım zaten en korktugum oydu :D:D

1.5 ay sonra elınde olur dostum ;) ama bir direksiyon sınawı war unutmayalım ama hepinizin geccegine biliyorum:cat:

ruckerpark sağolasın abi. direksyonu geçeriz Allahın izniyle herkeze hayırlı olsun

arkadaslar hiç yanlısınız olmazsa sürücü kursu kurs ücretini geri oduyormus diye bişe duydum..doğruluk payı nedir??bileniniz varmı?

arkadaslar hiç yanlısınız olmazsa sürücü kursu kurs ücretini geri oduyormus diye bişe duydum..doğruluk payı nedir??bileniniz varmı?

her surucu kursu ıcın gecerlı degıldır ama kampanyası olan surucu kursu wardır bel kide ama yıne de sacma geldı bana o kadar zor bı sınaw degıl surucu kursuna werılen parada az bı para degıl yanı cok kasıp sınawa calısıp o parayı gerı almak ısteyen cok olabılır o yuzden biraz sacma geldi ama olabılır bısı dıyemem :)

valla bizim bi arkadas hepsini doğru ilkyardımdan bi yanlıs yapmıs ahh bi soru daha yapsaydım diye ağlıordu da ondan sordum bende fulledimde eğer oyle bişe varsa diye:)

aynı kursa gıdıyosan parayı aldın demektır bı yemek ısmarlarsın artık :p :mrgreen:

cok korkmustum ama bununda üstesinden geldim :) trafikten ama 5 yanlış 1 tane hatırlamadığım soru cıktı sasırdım :S

hepiniz ii aksamlar saygilar

ben bisi merak ettim yaa a2 ehliet sınavina girdim benm daa motorum yok vee yazilanlara göre motorunuz var ve sınava girionuz acaba ehlietsizmi kullaniodu cogu kişi önceden...belkide ehlietten önce motor alinmalimiydi ben mi yanliş yaptim:silent:

hepiniz ii aksamlar saygilar

ben bisi merak ettim yaa a2 ehliet sınavina girdim benm daa motorum yok vee yazilanlara göre motorunuz var ve sınava girionuz acaba ehlietsizmi kullaniodu cogu kişi önceden...belkide ehlietten önce motor alinmalimiydi ben mi yanliş yaptim:silent:

sen dogru olanı yapıyorsun

ben ehlıyetı beklemeye dayanamadım ehlıyetı alana kadar tecrube olur dedım gecen hafta aldım motoru fazla bınemıyorum ehlıyet yok dıye ama yınede dayanamıyorum ara sokaklarda falan suruyoruz :/:queen:

sen dogru olanı yapıyorsun

ben ehlıyetı beklemeye dayanamadım ehlıyetı alana kadar tecrube olur dedım gecen hafta aldım motoru fazla bınemıyorum ehlıyet yok dıye ama yınede dayanamıyorum ara sokaklarda falan suruyoruz :/:queen:

aynen benimde boyle oluuor :D

arkadaşlar soruları indiryorum ancak türkçesini bulamadım çıkmış soruların olduğu bi adfres bilen varsa sevinirim

5. sayfada dookie abinin verdii url var

bide yabancilardami girio bu sınava ingilizce filan olarak:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim;
İlkyardım : 87
Trafik Ve Çevre Bilgisi : 83
Motor : 100

Hepimize hayırlı olsun..

Arkadaşlar benim;
İlkyardım : 87
Trafik Ve Çevre Bilgisi : 83
Motor : 100

Hepimize hayırlı olsun..

:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan

aynı notları almısız senı tebrık edıyorum :mrgreen: bu arada ben 3 senedır motor kullanıyorum ehlıyetsız ama yazlık ydaha cok kullandım sadece bu kış motor kullandım ehlıyetsız olarak tabiki cok yanlıs bısı ama motor askı :)

bir motor okulu mezunu olarak
utanç bir durum benimkisi 19 soru bilmişim sadece y kitapçığında 6. soru
manyetolu ateşleme sistemini yanlış yanlış yaptım a şıkkı dedim
bu beni çok üzdü bilmem lazımdı ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar