Ehliyet sinavi

Merak ettim bir konu var ehliyet icin kursa kayit oldumda direksiyon dersindede bir sorunum yok fakat yakin zamanda sinava giren arkadaslar 8 cizerken dubalarin caprazlarinda yanlarda cizgi varmi cunki bu cizgileri asmadansekiz cizmemizi istiyorlar ama o cizgi hic belki bile degil yani 8 ciziyoruz ama kisitli dar bir alanda

HOCAM BU SEKILDEKI GIBI CİZGİLER KUCUK VE CIZGIYEMI BAKIM DONCEM YEREMI BAKIM ANLAMADIM

Döneceğin yere bakman daha mantıklı bence.Ben öyle yaptım.Ben sadece rampada zorlandım.

voma4v.jpg

Donus yapiyorum bir problemim yokta cizgiyi bir kac kere gectim o zaman eliyorlarmis

Çizgi falan yok slalom,u dönüşü ve rampadan geçiyorsun. Gözlerini dubalara kitleme karşıya bak rahat rahat dönersin, düşsen bile ikinci ve üçüncü bir hak veriyor zaten komisyon sana.

Hocam ben donusu yapıyorum onda sorun yok sadece cızgılerın yanından gecıyorum dıs kısım cogu kısı cızgı yok dıyor milli egitime sıracagım bunu sacmalık cunkı

Arkadaşlar dubaların kenarlarında çizgi yoktur,dubaların arasından sekiz çizerek geçersiniz.Ardından son dubadan ilk dubaya kadar gaza basıp dubanın yanında durmanız gerekmekte.
Burada önemli olan dubaları devirmemeniz.Devirseniz elenirsiniz.
Duba işi bittiktikten sonra yere çizilen 8 in üzerinden geçmeniz gerekiyor,
En son ise platform,bundan da düşmeden geçerseniz akan trafiğe çıkıp sınavı tamamlarsınız.

Arkadasin koydugu kroki ile bire bir ayni olacak yuksek ihtimal slalom yaptigin kuklardan gecip ilerden dondukten sonra ayni kukalarin ortasindan gecip 8 cizeceksin ayri bir 8 yeri yapmiyorlar genelde..

ben sizi anladım ama kagıthane cendere yolundakı sınav yerınde yerde cızgıler var ve bunları nerden cıkardıklarını cozemedımde bır sekıl cızdım yarım yamalakta olsa ama bızım 8 cızdıgımız yer bır dıktorgenın ıcınde ve yanındakı cızgılerı gecmeden 8 cızmemızı ıstıyorlar resımde goruldugu gıbı

Bende yarın sınava gireceğim, herhangi bir iptal durumu bilidirilmedi bana inşallah yarında iptal olmaz, yağmur çamur farketmez biran önce bitsin, önümüzdeki hafta tatil yoksa en az bir ay uzar bu iş

Bende yarın sınava gireceğim, herhangi bir iptal durumu bilidirilmedi bana inşallah yarında iptal olmaz, yağmur çamur farketmez biran önce bitsin, önümüzdeki hafta tatil yoksa en az bir ay uzar bu iş

bana kpss dolayısıyla iptal edildi demişlerdi. bi teyit etmenizde fayda var hocam.

Bugün direksiyon sınavına yarım saat geç gittiğim için sınava alamdı şerefsizler nasıl insanlar bunlar bir daha 150 tl vercez şimdi sınavı yapan hoca kıl zaten adamı dövememek için zor tuttum kendimi

Telefon açtım, iptal söz konusu değil, bu saatten sonrada iptal olmaz dediler, fakat ben sadece direksiyona gireceğim yazılı sınavım yok, yazılı sınavı olanlar için iptal olabilir, zaten direksiyon sınavının okulla pek ilgisi yok, hava muhalefeti yüzünden iptal olabilirmi dedim olmaz dediler.

Telefon açtım, iptal söz konusu değil, bu saatten sonrada iptal olmaz dediler, fakat ben sadece direksiyona gireceğim yazılı sınavım yok, yazılı sınavı olanlar için iptal olabilir, zaten direksiyon sınavının okulla pek ilgisi yok, hava muhalefeti yüzünden iptal olabilirmi dedim olmaz dediler.

Şu an itibariyle Direksiyon sınavı 11-12 ekim tarihine ertelenmiştir.
Yalnız bu tarih il ve ilçelere göre değişmektedir. İstanbul da tarih ertelemesi bu şekildedir.

Hava bu tarafda da bozuk iptal deil dediler ama sabah mecburen gideceğim sınava sabahki karar ne olur bilinmez, inşallah iptal olmaz

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
Bugün cendere yolunda A2 direksiyon sınavları yapıldı. Sağanak yağmur altında sırılsıklam olan bir çok cengaver vardı. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar