Ehliyet sınavı

Evet arkadaşlar direksiyon sınava giricekler varmı 14 eylül ve 27 eylül olmak üzere :) reha muhtar gibi sormak istiyorum . Heycan varmı heycan :) . Yiğenim giriyo benim 14 eylül'de calışıyoruz onunla sizler çalışıyormusunuz bakalım

Hadi bakalım :) hayırlı olsun 27 eylüldemı gırıceksın 14 eylul mu

14 eylüle ben de giriyorum sanırım. kurstan arıycaklar ama tabı kesın bı tarıh vermedıler. ne yapıyoduk sınavda slalom duz cızgı uzerınde gıtme falan mıydı. bi hatırlayalım çalışalım. benım hareketlerden yana sıkıntım yok gercı son zamanlarda denge sorunum var moral bozuklugundan ama sınava kadar duzelırız :)

Slalom yapıyorsun . platform'dan ilerlıyorsun motor ile 30 cm fln sanırım genişliğinde yerden 5 cm yüksekliğinde tahtadan dengene bakıyorlar 16 dubadan slalom olması gerek. Eğer isterse motoru sürdürüyor düz yol da 3. vitese kadar fln hızı sabit tutup tutmadıgına bakıyorlar debriajı bırakırken motoru vurdurtmana vs gerisi kolay zaten :)

birde yerde oklarla çizili 8 i takip ediyorsun platform saç levhadan yapılmıştı benim sınavda Kısmetse yarın evrakları verip alıyorum ehliyeti :)
motosiklet kullanan birinin sınavda zorlanacagına inanmıyorum günlük engeller gibi gelicek fazla kasmayın bende acaba ne aksilik çıkar diye tereddüteydim ama boşaymış sadece kurs motoruna alışmak için 1-2 tur sınav parkurunda elinizi alıştırın gerisi şans ...

Dogru demişsin ercan :) Bu arada kocaelinde nerde oturuyorsun ben uzun zaman degirmenderede ikamet ettım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar