- Konu Yazar
İki buçuk kural sorusu, beş-on dakika kullanma becerisi kontrolü, sonra al sana ehliyet!
Var mı öyle üç kuruşa beş köfte?
Nakil vasıtalarını kullanacak olanların, hatta yaya yürüyecek olanların dahi, önce bir zekâ testinden geçirilmesi şart bence.
Acaba kuralları ezberlemiş mi, yoka anlayıp hazmederek mi öğrenmiş?
Maymunun bile motosiklet-otomobil kullanabildiği bir dünyada iki direksiyon sallamak yeterli mi lisanslı katil adayı olmak için?
Gerek bu forumda, gerekse benzerlerinde yazılan yazıların onda dokuzunu okuyunca aklıma ilk olarak bu sorular geliyor.
Bunlar mı yollarda yaya geçitlerinde kavşaklarda otoparklarda karşıma çıkanlar diye soruyorum.
Bunlar mı benim ve sevdiklerimin hayatı üzerinde söz sahibi olanlar?
Biz ölmüşüz de ağlayanımız yok abey!
Var mı öyle üç kuruşa beş köfte?
Nakil vasıtalarını kullanacak olanların, hatta yaya yürüyecek olanların dahi, önce bir zekâ testinden geçirilmesi şart bence.
Acaba kuralları ezberlemiş mi, yoka anlayıp hazmederek mi öğrenmiş?
Maymunun bile motosiklet-otomobil kullanabildiği bir dünyada iki direksiyon sallamak yeterli mi lisanslı katil adayı olmak için?
Gerek bu forumda, gerekse benzerlerinde yazılan yazıların onda dokuzunu okuyunca aklıma ilk olarak bu sorular geliyor.
Bunlar mı yollarda yaya geçitlerinde kavşaklarda otoparklarda karşıma çıkanlar diye soruyorum.
Bunlar mı benim ve sevdiklerimin hayatı üzerinde söz sahibi olanlar?
Biz ölmüşüz de ağlayanımız yok abey!