Ehliyet sınavı ne zaman açıklanıcak :D

22.03.2015 de girmiş olduğumuz ehliyet teori sınavı ne zaman acıklanıcak bir de pazartesı ne yapmam gerekıyor kursa gıdıp dıreksıyon derslerım ne zaman fılan mı demem lazım ? yoksa sınavdan gectıgım kesınlesıncemı gıdıcegım ?

10 gün içinde açıklanacak.
Ama yarın soruları yayınlarlar kendin kaç aldığını hesaplarsın zaten 1 soru 2 puan 35 doğru ve üzeri alırsan tamamdır :)
Direksiyon dersleri için kurs seni arar sen takma kafana.Ama sende benim gibi B+A2 için yazılmıştın heralde araba direksiyon sınavını geçtikten sonra motosiklet dersleri başlar.

10 gün içinde açıklanacak.
Ama yarın soruları yayınlarlar kendin kaç aldığını hesaplarsın zaten 1 soru 2 puan 35 doğru ve üzeri alırsan tamamdır :)
Direksiyon dersleri için kurs seni arar sen takma kafana.Ama sende benim gibi B+A2 için yazılmıştın heralde araba direksiyon sınavını geçtikten sonra motosiklet dersleri başlar.

aynen b+a2 ıcın yazıldım ama sınav gırıs ucretı fılan hıc haberım yoktu yazılı ıcın sanırsam kurs ödedi :D :) neyse arabayı alım oarada motoruda alırım ufaktan alısırım sonra ehlıyetı aldınmıda motosiklet aldınmıda polisimize selam veririm :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar