Ehliyet sınav sonuçları.

hatırlattıgın için sağol . abim sınava girmişti . ondan once ben baktım geçmıs . ee ben arayıp soyledım müjdemı alıcam :) soyle 3 kilo et 1 bir büyük rakıya halledicez.:)

demek bügün açıklandı bende 19 unu bekliyordum tarfik 96 motor motor 93 a2 fark b için ehliyetimi cepte saymaya başladım artık

%100

Ders Adı
MOTOR_A12

Puanı
100

Açıklama
GİRDİ

hadi bakalım direksiyon sınavı da iyi geçerse bikaç haftaya motoruma kavuşuyorum hayırlısıyla.:queen:

Motor 100 almışım:) şu direksiyon sınavınıda halletsekde artık korka korka çıkmasak trafige...bu arada arkadaşlar ben temmuz sonundaki kursa katılmasam parada yatırmasam ne olur o sıralarda ş.dışında olabilirim bilen varmı??

Motor 100 almışım:) şu direksiyon sınavınıda halletsekde artık korka korka çıkmasak trafige...bu arada arkadaşlar ben temmuz sonundaki kursa katılmasam parada yatırmasam ne olur o sıralarda ş.dışında olabilirim bilen varmı??

sürücü kursuna söyle ara sınava girmek istediğini onlar seni 2 hafta sonraki sınava sokarlar

Ya arkadaşlar en son direksiyon sınavından çıktıktan ne kadar sonra ehliyetimizi alabiliyoruz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya arkadaşlar en son direksiyon sınavından çıktıktan ne kadar sonra ehliyetimizi alabiliyoruz?

Buna en net cevabı, birinci olarak trafik ruhsat dairesi, ikinci olarakta gittiğin sürücü kursu cevap verebilir..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 ----------

hatırlattıgın için sağol . abim sınava girmişti . ondan once ben baktım geçmıs . ee ben arayıp soyledım müjdemı alıcam :) soyle 3 kilo et 1 bir büyük rakıya halledicez.:)

Aman diyim bu sıcakta bir büyük rakı, rotayı şaşırma sonra, hadi keyif için bir küçük kadeh olsun, haaa birde motor kullanacaksan o da olmasın..!!!

Heyt beee gecmişim:cherry:

DERS ADI PUAN
TRAFİK_A12 88
İLKYARDIM_A12 83
MOTOR_A12 100
sınavı gecen arkadaşlarımada hayırlı olsun...artık darısı olmayanların başına...

Forumdan Uzaklaştırıldı
motor 100
trafik ve sağlık 90

hade bakalım şimdi direksiyona

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şehirlere göre değişkenlik gösterir istanbulda 24 temmuz cumartesi günü, tarih değişikliği olsada mutlaka hafta sonuna cumartesi gününe gelir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar