Ehliyet :S

Selam arkadaşlar,

B ehliyetimi aldılar bir fotokopi(b ehliyetimin) birde üstünde fark ehliyeti yazıp kaşeli bir kağıtla çıktım emniyetten.Bununla daha önce çıkmadığım çok fazla çevreyluna flan çıkıyorum rahat rahat dolaşıyorum emniyette memur arkadaşada sordum ama başından geçen varmı acaba şimdi beni durdursalar ehliyeti sorsalar ahanda kağıt 14 ünde verecek emniyet desem ceza yazarlarmı yoksa memur arkadaşın da deidği gibi memurun insafınamı kalmıştır zira emniyet müdürlüğünün yüzünden ehliyetsiz dolaşıyorum ben şuan :) 14 ü e kadar kendimi yollara vursam 100 km uzaklara gitsem başıma bela alırmıyım 1 hafta varken ehliyetimin elime geçmesine.

Teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 ----------

Ahanda kağıt;

Image1.jpg

Son düzenleme:
Ceza Alırmısın Bılmemde Profilindeki Resmin Koyarsan Kesin Ceza Yazarlar:)

ben b varken a2 yi aldığımda b+a2 yazan ehliyetimi veren kadar elimdeki b ehliyeti almadılar yeni ehliyetimi verdiler eskisini aldılar kırıp attılar senin b ehliyeti neden aldılar acaba %%

Evet Motosiklet Kullanırsan ceza yersin. Bu belge B ehliyetinin olduğunun göstergesidir !

Birşey olmas Hasan Abeyim :mrgreen:
O kadar imzalı kaşeli belge vermişler sana...
B sınıfı ehliyetin olduğunu bir kanıtı :pp

:) :) Sağolun arkadaşlar yardımlar için, benim durumumda olupta çevrilen olmaış heralde neyse artık kaderine ama bu saatten sonra ehliyetsizlikten motoruda bağlamazlar heralde.

Selam arkadaşlar,

B ehliyetimi aldılar bir fotokopi(b ehliyetimin) birde üstünde fark ehliyeti yazıp kaşeli bir kağıtla çıktım emniyetten.Bununla daha önce çıkmadığım çok fazla çevreyluna flan çıkıyorum rahat rahat dolaşıyorum emniyette memur arkadaşada sordum ama başından geçen varmı acaba şimdi beni durdursalar ehliyeti sorsalar ahanda kağıt 14 ünde verecek emniyet desem ceza yazarlarmı yoksa memur arkadaşın da deidği gibi memurun insafınamı kalmıştır zira emniyet müdürlüğünün yüzünden ehliyetsiz dolaşıyorum ben şuan :) 14 ü e kadar kendimi yollara vursam 100 km uzaklara gitsem başıma bela alırmıyım 1 hafta varken ehliyetimin elime geçmesine.

Teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 ----------

Ahanda kağıt;

Image1.jpg

uzer,ndeki damgada koskoca yaziyi gormuyonmu aslina uygun oldugunu bildirmis kaseli yaziyi anlayarak okudunsa ehliyetini alana dek bu belde gecerli...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar