Kırsal sakin bir emniyeten boş randevü bulursan ordanda randevü alabilirsin sonuçta ehliyeti sana ptt kargoyla gönderiyorlar![]()
ayrıca belgeler yanında olduğu sürece polis çevirisinde gösterdiğin sürece sıkıntı olmuyor diye biliyorum tabi emin olmak için bi emniyete sormak lazım bunu evrak yanımda olursa sıkıntı oluyormu![]()
Ben de tam tersi olarak biliyorum
Netice de ehliyet fiziken alınmadığı sürece ehliyetli kabul edilmiyorsunuz. Bunu da evrakları belirli bir süre içerisinde teslim edip başvuru yapmazsanız ehliyet almak için, yeniden sınav vs. Proseduru tamamlamak gerekli diye bildiğimden çıkarım yaparak söylüyorum.
Açıkcası merak ettim cevabı ben de..
harbide en erken ay sonuna var birşeyi merak etim benimde haftaya cumartesi direksiyon sınavım var A sınıfı için bu randevüyü şimdiden alayım bari ben sınavı geçtik diyelim dosyayı sürücü kursu ne zaman bize teslim ediyor ve benim daha önce ehliyetim olduğu için sanırım yenileme-fark bölümünden randevü almam gerekicek
Bilgim yok ama randevu alamazsın sanırım sınavı geçmeden. Oluyosa bildiğin bug var demektir![]()
Beyler başka ilden almayı düşünüyorum olur dimi öyle? Birde b ehliyetim var ilk ehliyet olarak mı alacam yoksa yenileme fark olarak mı? Son sorum.: bi kaç saatte hallolur mu bu işler? Başka şehir olduğu için sürekli git gel yapamam
Ben de tam tersi olarak biliyorum
Netice de ehliyet fiziken alınmadığı sürece ehliyetli kabul edilmiyorsunuz. Bunu da evrakları belirli bir süre içerisinde teslim edip başvuru yapmazsanız ehliyet almak için, yeniden sınav vs. Proseduru tamamlamak gerekli diye bildiğimden çıkarım yaparak söylüyorum.
Açıkcası merak ettim cevabı ben de..
Kırsal sakin bir emniyeten boş randevü bulursan ordanda randevü alabilirsin sonuçta ehliyeti sana ptt kargoyla gönderiyorlar![]()
ayrıca belgeler yanında olduğu sürece polis çevirisinde gösterdiğin sürece sıkıntı olmuyor diye biliyorum tabi emin olmak için bi emniyete sormak lazım bunu evrak yanımda olursa sıkıntı oluyormu![]()
bunu yapma temiz ceza yersin
öyle bir ehliyet kursuna düştüm ki düşman başına. adamlar ne arıyor ne soruyor bir sınavı kaçırdım bunların yüzünden , 3 aydır bekliyorum. bu arada bilecikten randevu aldım. iznik gölünü gezerim bu bahaneyle![]()