Ehliyet randevusu hakkında

Merhabalar, sertifika aldığım sürücü kursu Beşiktaş'a bağlı fakat Beşiktaş Emniyetinden randevu almak istediğimde "tüm randevular dolu" aşağıdaki birimlerden alabilirsiniz" uyarısı geliyor. Bende aşağıdaki listede randevusu müsait olan Maltepe Emniyetinden aldım randevuyu, acaba Maltepe'de işlem yaptırabilir miyim? Yoksa uyarıyı yanlış mı yorumluyorum?

Cevaplar için teşekkür ederim.

Teşekkür ederim cevap için fakat tam cevap yok sanırım o başlıkta, şehir değişmesi farklı bir olay benim yaşadığım farklı, yakın zamanda başına gelen bir olsa daha sağlıklı cevap olabilir

Teşekkür ederim cevap için fakat tam cevap yok sanırım o başlıkta, şehir değişmesi farklı bir olay benim yaşadığım farklı, yakın zamanda başına gelen bir olsa daha sağlıklı cevap olabilir
Saat 13.00 ile 13.30 arası 3 gün sonraya randevu almıştım o saatte iptal olan randevular açılıyor diye biliyorum. Farklı emniyetten oluyor mu bilmiyorum ama bana sürücü kursunun olduğu bölgenin emniyetinden al demişlerdi.

Aslın da sürücü kursunu yada emniyeti arayıp bilgi almayı deneseniz ?

Bu randevu olayı nedir yaw.Ben kursdan aldığım evrakları (dosyayı)ilçe trafik şube müdürlüğüne götürdüm.Adam aldı dosyayı parmak izini bastırdı.Akşam gel al dedi 3 saat sonra gittim ehliyet elimdeydi.Bu iş büyük illerdemi böyle ben eskişehirden aldım.

Hic bi skintisi yok istedigin yerden randevu alip gidebilirsin ehliyet icin. Ayriyetten araba ehliyetin var ise ve 2009dan bu yana ise parmak izi sirasi bekleme sakin direk git basvurunu yap evraklarinla. Kimligin kesinlikle yaninda olsun. 1 ay once aldim baska sorum varsa hemen cevapliyayim.

çok teşekkürler arkadaşlar, vaktimin çok az olduğu bir dönemde içimi rahatlattınız, sevgiler...

Parmak izi kayıtın yoksa önce parmak izi veriyorsun. Onun formunu da başvuru formlarına ekliyorsun. Ben Kadıköyde sınava girip, Ataşehirden ehliyeti aldım. Ataşehir oldukça boştu, bilginize :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar