Ehliyet Randevu Sorunu

Merhaba arkadaşlar, B ehliyetim var. A2 almak için 5 eylülde sınava girdim ve kazandım şükür.Sertifikayı aldım ama trafikten randevu işi biraz sıkıntılı.Size sormak istediğim yeni yasa tasarısı 2016 da yürürlüğe giriyor.Ben ehliyeti Ocak ayından sonra almak istesem bir sıkıntı olur mu? Ehliyetler değişecekse 2 sefer aynı işlemi yapmaktansa 2016'ya girer girmez çıkartsam diyorum.Şuanda motorum olmadığı için sıkıntı olmaz benim açımdan.kısmetse fuar zamanı motor almayı düşünüyorum Siz ne dersiniz, bir akıl verin arkadaşlar...
Yolunuz açık olsun dostlar....

Sertifikayı ehliyete çevirmek için izin verilen süre ne kadardır? 2016'ya sarkıyor mu? Zaten ehliyeti şimdi alsan bile yeni ehliyetle değiştirmek için galiba 5 yıl süren var (kontrol et).

Yeni ehliyetle değiştirmek için 5 yıl varsa hemen almaya çalışırım.Ama randevu alma olayıda sıkıntılı, bi türlü boş denk getiremedim.

Al sen hemen ehliyetini. Değişim filan ne zaman olacağı belli değil, Daha nüfus cüzdanlarını dağıtamadılar.

Al sen hemen ehliyetini. Değişim filan ne zaman olacağı belli değil, Daha nüfus cüzdanlarını dağıtamadılar.

Katılıyorum. Ama nüfus cüzdanları konusu hariç. Nüfus cüzdanları dağıtılmıyor, vatandaşın müracaatına göre değiştiriliyor. Değiştirmeyenler günün birinde devletle bir işleri olup eski cüzdanı gösterince onu öpüyorlar, kuzu kuzu gidip değiştiriyor. Yeni ehliyette de aynısı olacak. Süresi dolunca bir trafik kontrol dalgası yayılacak, değiştirmeyenlere (inşallah) ehliyetsiz muamelesi yapılacak, devletin kasası dolacak.:queen:

valla ben silivriden aldım randevuyu. İlk gün gittim evrakları bırakıp parmak izi verdim kart parasını verdim. Ertesi gün 4 de gel dediler, ertesi gün gittiğimde ehliyetimi alıp cıktım.

sabah saat 9 da randevu sistemi açılıyor o saat aralıgında girersen alırsın

Şu anda sisteme baktığımda 28'ine randevu açmışlar hepsi dolu.Bayramdan sonraki hafta içi almak istesem ne zaman bakmak gerekir acaba,tşk.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------

valla ben silivriden aldım randevuyu. İlk gün gittim evrakları bırakıp parmak izi verdim kart parasını verdim. Ertesi gün 4 de gel dediler, ertesi gün gittiğimde ehliyetimi alıp cıktım.

Silivri pek yoğun değil herhalde .Bene Anadolu yakasında pendik tarafındayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar