- Konu Yazar
Abilerim A2 kursuna yeni yazıldım. İlk direksiyon eğitiminde motorun vitesinde şöyle bir saçmalıkla karşılaştım. En başta hoca getirdi motosikleti, verdi bana. Bi baktım vites 1'de. Öyle duruyor stop etmeden. Sonrasında kafama takmadım ama işte parkur çalıştım gittim geldim vs. Motoru bırakıcam, durdum. Boşa atılmıyor. Hani dedim acemiyim daha ,ben beceremiyorumdur. Hocayı çağırdım, senin boşla işin yok zaten dedi, tak kontaktan kapattı motoru.
Asık kafama takılan şu: sınav esnasında veya sonuna doğru gözetmenler boşa geçirmemi ister mi? Parkur sonunda elim debriyajdayken direkt kontak kapatmam sıkıntı olur mu?
(Motor sürüş esnasında boşa geçiyor, yanlışlıkla 1-2 kere geçirdim 2'ye atmaya çalışırken, motorun kendi özelliği falan mıdır acaba 1'deyken stop etmeme
Kurs motoru Mondial 180 zone)
Asık kafama takılan şu: sınav esnasında veya sonuna doğru gözetmenler boşa geçirmemi ister mi? Parkur sonunda elim debriyajdayken direkt kontak kapatmam sıkıntı olur mu?
(Motor sürüş esnasında boşa geçiyor, yanlışlıkla 1-2 kere geçirdim 2'ye atmaya çalışırken, motorun kendi özelliği falan mıdır acaba 1'deyken stop etmeme
Kurs motoru Mondial 180 zone)