Ehliyet Kursu Önerisi

Merhabalar Abiler, Ablalar ve Kardeşler.

B ehliyet sahibiyim. Bu ay içinde A2 ehliyet için kursa yazılacağım.

Genel olarak ehliyet kurslarının motosiklet eğitimi konusundaki yetersizlikleri üzerine bilgiler edindim.

Bu duruma istinaden en az 3 farklı kurs ile görüşüp sunacakları imkana göre karar vermek istiyorum.

Sizlerden ricam kendi deneyimlerinize ve çevresel bilgilerinize dayanarak Gaziosmanpaşa - Sultangazi bölgesinde (alternatif olarak yakın ilçeler de olabilir) görüşmemi önerebileceğiniz bir kurs var mıdır?

Konu hakkında destekleriniz için şimdiden Teşekkürlerimi sunarım.

Keyifli forumlar. Tekeriniz düz bassın :)

Alibeyköyde oturuyorum, halıcıoğlundaki istiklal sürücü kursundan aldım ben ehliyeti, sınavıda kağıthanede yapıyorlar zaten, sürekli sürüş eğitimide veriyolar ben gayet memnundum hatta arkadaşımda aynı yerden aldı, şöylede bir şey var hatta, sınav yerinden dolayı 8 çizdirmiyolar sınavda sana :D

Motosikleti
D400
Hocam kurs bilmem ama A ehliyet al; a2 'yi almak bence daha zor

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kadıköy'de Gelişim sürücü kursundan almıştım ben ehliyeti.
Kursun boy boy bir sürü motoru var. hafta sonları Göztepe pazar yerinde parkur oluşturup orada eğitim veriyorlar. Öğrenene kadar, düzgün kullanana kadar eğitimleri var, yani kurs süresince süren doldu bırak motoru gibi bir şeyle karşılaşmamıştım. Gayet iyiler.
Aynı eğitim alanında ehliyet sınavı da yapılıyor, yani eğitimlerde alıştığınız aynı parkurda sınava girmiş oluyorsunuz. Motosiklet konusunda iyiler, tavsiye ederim.

Ben bu kursa taa Büyükçekmece'den gitmiştim. Avrupa yakasında da ille iyi bir kurs vardır belki ama kadıköye metrobüsle gitmek daha kolayıma gelmişti, başka kurs olsa indi bitti aktarma falan derken yollarda daha çok vakit harcayacaktım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar