Ehliyet Konusu

Selamlar saygılar sevgiler yaşım dolalı oldu bir senede ehliyet almak için yeni durumum oluyor malum öğrenciyiz :D tam olarak sormak istediğim ehliyet için kurs + çıkarma ve dieğr masraflar toplamda ne kadar masraf çıkrtır :D yazmm saçma oalblr ama a2 için soruyorum

toplamda 450 tl gibi bi rakam tutuyor ehliyeti eline alana kadar,kurs ücretleri değişken oluyor bikaç yere sormadan sakın kayıt olma..bende öğrenciyken almıştım iyiki almışım diyorum:)

ben 250 kursa + 80 sınavlara + ( 80 + 62 ) ehliyet için verdim. Total'de 472 ye geldi. Gerçi kurs parasını veriyosun, 1 hafta sonra falan sınav parasını, sonra 1 ay sonra ehliyet parasını veriyosun, taksitli vermiş gibi oluyosun diye çok koymuyo :)

:)) Teşekkürler sağolun ama gidip konusmadan da olmycak herhalde bnm amacım önce ehliyet sonra motor almak :D tabi uzun bi vadeolucak ama sonucta ehliyetsiz gezmektense beklemek daha mantıklı geliyo

ben 250 kursa + 80 sınavlara + ( 80 + 62 ) ehliyet için verdim. Total'de 472 ye geldi. Gerçi kurs parasını veriyosun, 1 hafta sonra falan sınav parasını, sonra 1 ay sonra ehliyet parasını veriyosun, taksitli vermiş gibi oluyosun diye çok koymuyo :)

Edit hocam seni baya bir kazıklamışlar sanırım normalde herşey dahil 220 tl (sınav parası falan içinde) +100 tlde trafiğe veriliyor yani bizimkinde böyle 320 tl toplamda 150 tl falan fark var seninkiyle arasında git konuş bence:)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eğer önceden başka sınıf ehliyet yoksa kurs fiyatı daha yüksek oluyor.

B sınıfı ehliyeti olanlar hiç kursa gitmeden direk sınava girebilirler mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar