ehliyet fiyatları 2 katı nasıl farkeder

Ben aydının didim ilçesindeyim gecen gun bir arkadaşıma motor ehliyeti almaya karar verdik google den izmirdeki sürücü kurslarını arayıp listeledikten sonra ilk 2 sini aradım birisi herşey dahil 210 diğeri 240 ytl dedi fiyatlar çok uygun geldi öncelikle daha sonra bulunduğum ilçe didimdeki 2 sürücü kursunu aradım ve bana verdikleri fiyat karşısında şok oldum 2 si anlaşmışcasına aynı fiyati söyleyip 5 kuruşta inmediler 500 tl 2 katındanda fazla fark vardı bunun sebebi nedir arkadaşlar ikiside motor ehliyeti birisi araba diğeri motor ehliyeti ücreti değil hala kafamı kurcalıyor .. izmirden almasına karar verdik ..

240 -250 lira aldıgın fiyat sadece kurs ücreti sen bu ücreti ödedikten sonra emniyete vergi dairesine ve sınav harç ücretinide ödiyceksin sana yine 500 e gelicek

500 TL aldıgın fiyat vergisi kurs harcı vs hepsi dahil hani derler ya anahtar teslim bu 500 lük ehliyet teslim..

Hiç ehliyetiniz yoksa bilemem, ama araba ehliyetiniz var ise burada 150 lira her yerde..

Kardeş eğer yaşın tutuyorsa bide imkanın varsa. hem b hem a2 al.. ama olmuyosa iyice araştır sor sonra karar ver..

didim çok güzel yer şanslısın.. bide motorun varsa yazın geceleri süper olur oralar.

arada bi geliyorum o tarafada yaşanacak yer bence..

Valla burada o kadar fark yok ama kurs ücreti 300 e kurs ücreti ek olarakta trafikti harçtı oluyor 450:) napalım kıyacaz paraya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar