Ehliyet evraklarını aldım,trafiğe çıkabilirmiyim ??

arkadaşlar bugün A2 ehliyeti için evrakları aldım,fakat çalıştığım için şu anda karakola gidip ehliyeti değiştiremiyorum,trafiğe çıkabilirmiyim ? yani polis çevirdiğinde o evrakları göstersem idare edermiyim ??

Hayırlı olsun.Bende alıcam kısmetse bugün. Bildiğim kadarıyla çıkamazsın ama belki de idare ederler.

sanada hayırlı olsun arkadaşım...walla dolaşıyorum kaskımla fln hiç denk gelmedim ama nolur nolmaz ters birine gelirim,emin olmak istiyorum...

sertifika ile trafiğe çıkabilirsin
ancak 1 ay içerisinde ehliyet kartını çıkartmaz isen tekrar sabıka kaydı ve sağlık raporu istiyorlar (sertifika geçerlilik 1 yıl )

arkadaşlar bugün A2 ehliyeti için evrakları aldım,fakat çalıştığım için şu anda karakola gidip ehliyeti değiştiremiyorum,trafiğe çıkabilirmiyim ? yani polis çevirdiğinde o evrakları göstersem idare edermiyim ??

gez kardeşim gez ben 600 lira ödedim evraklar koynumdayken sende ödersin:p kartını al en kısa zamanda 15 günde veriyorlar izin al git hemen benden sölemesi kaza maza oluyo onlrda mecbur yazması gerekiyo evrak olumyo yani ehliyet şart

sertifika ile trafiğe çıkabilirsin
ancak 1 ay içerisinde ehliyet kartını çıkartmaz isen tekrar sabıka kaydı ve sağlık raporu istiyorlar (sertifika geçerlilik 1 yıl )

yok o öyle değil sağlık raporu ve sabıka kaydının süresi bir yıl sertifikanın süresi yok bir yıl içinde ehliyeti almassan tekrar sağlık raporu ve sapıka kaydı çıkarmak zorunda kalırsın:cat:

alp_toker tamamen polisin insiyatifine bağlı bir olay ama kurallar gereği trafiğe evraklarla çıkman yasak. O belgeler sadece ehliyet almaya hak kazandığına dair belgeler, ehliyetin yerini malesef tutmuyor ama karşındaki memurada bağlı bir olay olur. Bir an önce trafiğe teslim etmeye bak derim. hayırlı olsun

evrakla çıkılsaydı kimse ehliyet almak için para vermezdi, evraklarla gezerdik :)

aman şansa bırakma.. cezayı yersin.. biran önce gidip kart haline getirmeye çalış.. hayırlı olsun..

o evrakların hiç bir yaptırımı yok.polis yakalarsa aynen cezayı yersin.sen bir an önce ehliyetini çıkartmaya bak.

Alp kardeşim ehliyetini çıkarana kadar bir kaç gün daha idare et gerekirse hevesine ara ver işi sağlama al.:)

Belki çevirmede yırtabilrisin ama Allah korusun kaza yapman halinde ehliyetsiz araç kullandığın için suçlu olursun.

s.a arkadaşlar abiler ablalar hazır ehliyet muhabbeti açılmışken sorayım dedim
nisanda yazılmak istiyorum istediğimiz zaman yazılabiliyomuyuz?_ sınavlar falan kaç ay süreyle yapılıyo?_? teşekkürler....

yani sınawlar kaç ayda bir yapılıyo

Son düzenleme:
tamam arkadaşlar çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için,en kısa zamanda çıkarttırayım o zaman... :)

nisanda yazılmak istiyorum istediğimiz zaman yazılabiliyomuyuz?_ sınavlar falan kaç ay süreyle yapılıyo?_? teşekkürler....

18 nisan sınavı için belli bir güne kadar kayıt alıyorlar,internetten araştır fazla geç kalma,bugün bile kayıt yaptırabilirsin,mesela 14 şubat için son başvuru 22 Ocaktı...nisan ı kaçırırsan bir sonraki temmuz ayında olması gerek,1 yılda 4 sınav yapılıyor diye biliyorum...

Son düzenleme:
abi saolasın teşekkürler bizim para işi nisanda düzene giriyodu şuanda zor gibi gözüküyo temmuzu beklicez artık

@ufuch,keşke nisan da girebilsen,temmuzda gireceksin ağustosta alsan ehliyetini eylül hadi bilemedin ekim e kadar kullan,sonra sezon bitecek...ama sen manisadasın hava durumunu daha iyi bilirsin :)

Ehliyet konusunu görünce daldım topladığım paraları şimdi saydım tam 515 ytl olmuş.:)
Büyük ihtimalle 18 nisandaki sınava girebilicem şu sıralar annemi kandırmaya çalışıyorum ama diretiyor.Bakalım bu forum beni bir gün motorumun resimlerini eklerken görebileceki?:D :) Yada görücek ama kaç yaşında olucam.:)

Birde arkadaşlar bir şey merak ediyorum 18 nisandaki sınava girersem ehliyet aşşağı yukarı elime ne zaman ulaşır.???

18 nisan da yazılı sınava gireceksen,9 mayıs da %90 direksiyon sınavına gireceksin...15 Mayıs gibi evraklarını bekliceksin belki yetişmeyecek araya haftasonu girecek sinir olacaksın 18 Mayıs ta 10TL karşılığında evraklarını alacaksın,ondan sonra karakola gidip işlemlerini yaptıracaksın,2 3 gün de öyle sürse 24 25 mayıs gibi ehliyetini alırsın...Bak bu cvbı unutma bakalım tutturabilecekmiyiz... :queen: :queen:

Ben şimdi yazılsam parayı peşinmi istiyolar çünkü bu ay sıkışık bi dönemdeyiz nisanda durum düzelcek ozaman alcaktım eğer şimdi yazılıp parayı hemen istemiyolarsa güzel olur sezon bitimine denk gelcek dediğin gibi şimdi yazılıp nisanda versek parayı kabul ederlermi

son basvuru 27 mart olması lazım yanı 27 marta kadar tum gereklı evrakları toplaman ve halk bankasına parayıda yatırman gerekıyor :) ama bu hafta ıcı son gıbı haraket et sen ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar