Ehliyet değişimi fiyatı hakkında

Arkadaslar iyi gunler internette arattım ama bulamadım. Şimdi benim B ehliyetim var fakat a2 ehliyetine de hak kazandım. Ehliyete a2 ekletmek için ehliyeti yenileteceğim ama ne kadar fiyat farkı vereceğimi bilmiyorum. Ehliyet farki için kaç tl nereye ödeme yapıyoruz, atmden yatırma oluyor mu veya başka hangi belgeler gerekli bir bilen açıklarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

bankaya yatırılması gerekiyor ve 250-300tl civarı bir şey.

ben sadece 10-15 tl kadar bişey diye biliyordum... sadece eski ehliyetinizi çipli ehliyet yapacaksanız ücreti bu kadar diye biliyorum, siz bi araştırın...

edit: A2 ekleneceğini şimdi farkettim, yorumu dikkate almayınız...

Son düzenleme:
B ehliyet mevcut. Sınavlara falan girdik ettik kurstan belgeleri alırken zaten kursun şu bankaya şu şekilde şu kadar yatıracaksınız demesi lazım. Eğer demediyse vakıfbank veya halkbanka gidip ehliyet için harç yatıracağınızı söyleyin onlar gereken bilgiyi size veriyorlar. Sonrasında da emniyete gidip belgeleri, dekontları teslim edip 2 hafta beklemeniz gerekiyor. Kargoyla size yolluyorlar.
Benim bildiğim kadarıyla 128 tl ve 133 tl olmak üzere kart değişim ücreti ve A2 harç bedeli veriyorsunuz.

Kurtsan bilgi verilmedi para konusunda zaten 6 ay oldu dediklerini de unuttum aslında. Teşekkürler bilgi için

A2 Ehliyet harç ücreti 130 lira
118 Lira kart bedeli
20 lirada Türk silahlı kuvvetlerine bağış

Fiyatlarda bir kaç lira fark edebilir tam hatırlamıyorum veznede gereken fiyatı alırlar

Atm den olmuyor Halk Bankasından hepsini yatırabilirsin. Makbuzların üzerine tahsil edilmiştir kaşesi vurulması gerekiyor aksi taktirde emniyet müdürlüğü kabul etmiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar