egzozu olmayan motoru almak(ucuza)

ucuza birde pazarlikla egzozsu olmayan ve sag on karenajinda surtme olan motor almaya karar verdim

otobusteydimde telefondan yazdigimi goremiyorum hdhd

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------

ucuza birde pazarlikla egzozsu olmayan ve sag on karenajinda surtme olan motor almaya karar verdim
cf moto 150nk motor orjinal egzoz u cok pahali oldugundan avcrom egzoz olmayi dusundum motomania ya sordum gaziemirdeki yerine muayeneden gecer dedi bir sorun olurmu fikirlerinizi soylerseniz sevinirim ilk motorum motor kullandim biraz ama bana ait ilk motor olucak

sonraki konu ''motorsuz motor aldım''

dostum buna yetti ancak butce ne yapayim kilometreside dusuk baya kucuk yer zaten kullanamamis cok
seni zaten her konunun altinda goruyorum mualefet olmayi seviyorsun baya yardimci olmak isteyen icin yaziyorum fikir icin sana baska konularda bos yapmalara

Kardeş Allah başka dert vermesin.
Gidonu iki parça olan motoru satın alıp, 70km o halde sürüp evine ulaşan adam gördü bu gözler.
Şuan nasil gaz verdi desen izah edemem.

Gidonun sol kısmı motora sabit sağ tarafı kırık sallaniyodu, sağ elçiği, sağ diziyle grenaja sıkıştırıp cevirerek gaz veriyodu.
Arada ben arkadan kendi motorumda tepikleyerek ittiriyodum felan.

O yaşlarda gayet normal geliyodu ama, suan düşününce kanım donuyo :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar