- Motosikleti
- Tiger1200, Tvs Apache
yok abi iflah olmuyorlar, benim arkadaşta böyle, 250sr var daha 2 hafta önce ceza yedi egzoz yüzünden.. 10 bini yazdılar arkadaşa.. hayır yani motor motor olsa gam yemeyeceğim, abi 250sr nedir ya? motoru küçümsediğimden değil yani tek silindir motorda egzoz olmuyor anlatamıyoruz...Gözüm nk250den nasıl bir ses beklentin var alttan tapa açtım deyince xj6 gibi bir şey bekledim boşuna kafanı agritirsin egzoz sesi istiyorsan 4 silindir alacaksın gerisi boş en uygun alacagin makinede fz6dir galiba
anlamıyorlar, önemli olan sesin şiddeti değil tınısıdır, yahu tek silindir motorların sesi pancar motoru gibi çıkıyor yani bunun nesini seviyorlar benim zekam aklım yetmiyor, anlayamıyorum.
motorculuğumun ilk 8 senesi hep tek silindire bindim ve hiç bir zaman egzoz ile uğraşmadım...
ses güzel değil yani ortada işte...
arkadaşım 10 bin ceza yedikten 1 hafta sonra kaza yaptı işte, diz kapağı parçalandı, hatta kaza videosunu paylaştım dün sanırım.
yani imkan yoksa yapacak bir şey yok, tek silindir düdük gibi motora egzoz koydu, lastikler en kötüsünden olduğu için şehir içi riskli hızda kazasını yapıp kendini de sakatladı... ekipmanda yarım yamalak...
abi komple faul olmakta ne bileyim yapılmamalı.