Egzozdaki göçük

Meraba Arkadaşlar doğru yeremi açıyorum bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var 1 saat önce ufak bi kaza yaptım sağ taraftan dalan araçtan kurtulmak icin sola attım kendimi kaldırıma vurdum yavaş gidiyordum bende birşey yok vites kolu eğildi sorunu ilk motorcuda halledip eve geldim. Sonra bunu fark ettim aklım almıyor sol tarafa düştüm ama egzozda böyle bi göçük var.(nasil oldugu hakkinda fikri olan varmi).Daha çok acemiyim yeni aldım motoru acaba diyorum almadan önce mi vardi mutlaka fark ederim ama çamur kalıntılarında sanki şimdi olmamış gibi geliyor
Buraya açma nededimde bu göçük bana ne gibi sorun çıkarır yada çıkarır mı şimdiden teşekkürler ☹☹
lOv2yB.jpg

Motoru drifte benzettim ama eğer öyleyse o göçük sandığınız şey motorun orijinalinde olan birşey. Bundan önceki motorum mondial drift idi bende ilk gördüğümde göçük sanmıştım ama fabrika çıkışı öyle imiş.

Evvela geçmiş olsun , yukarıda bahsedildiği gibi , bazı modellerde bu boşluk yapılır'ki sökme/sıkma işleri için anahtar/takım taklavat rahat hareket/çalışması için uygulanan fabrika çıkışında olan bir durumdur.

Motoru drifte benzettim ama eğer öyleyse o göçük sandığınız şey motorun orijinalinde olan birşey. Bundan önceki motorum mondial drift idi bende ilk gördüğümde göçük sanmıştım ama fabrika çıkışı öyle imiş.

Apache rtr 150 hocam motor umarım fabrika çıkış öyledir hemen araştırıcam :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------

Evvela geçmiş olsun , yukarıda bahsedildiği gibi , bazı modellerde bu boşluk yapılır'ki sökme/sıkma işleri için anahtar/takım taklavat rahat hareket/çalışması için uygulanan fabrika çıkışında olan bir durumdur.

Bu durum apache rtr 150 içinde gecerlimidir acaba hocam bilginiz varmi

iyide orjinalde var o karşısında somun vida vs varsa sökebilmek için anahtar girmesi için

Orjinql orası
Arka mil ve somununun yaylanmalarda egzoza değmesini parçalamasını engeller.

dert etme.egzozun orjinal hali o.göçük falan değil.şekli öyle egzozun.benim egzoz da aynı.cbf 150.seni yanıltmasın yani.

İnş eflasyon ve vergiler azalır alım gücümüz yükselir hepimiz en iyi motosikletlere bineriz ,amin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar