Egzozda patırtı!!

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.Sorunum şu cg motoruma yeni bir egzoz aldım,motor yüksek devirlerden(yani gazı bırakınca)düşerken egzozdan patırtı sesleri geliyor,yani egzoz pat pat derken devir düşüyor sizce bunda herhangi bir zarar varmıdır:silent::silent::silent:

http://i.imgur.com/DKiIHAg.jpg

Bendede Aynı Sorun Var Sadece Devir Fazla Yüksekten Aşağıya Düşünce Oluyor O Olay Sıkıntı Yapmadı Şu Ana Kadar Bende :)

Egzozun içi boş saç var daha iyi ses vermesi için ses için yapılmış egzozdur fazla bir şey bekleme :)

çatara patara ediyor değilmi...benım kawatzakide yapıyor.2 veya 3ncü viteste yüksek devırlere cıkıyorum ve gazı yavaşça bırakıp kompressör yapıyorum ve başlıyor çatıramaya...on numara oluyor :cherry:

1 kuruş 2 kuruş. olsun öyle deme devir ekonomi devri :queen:

Haklısın karde:pl::pl::pl::pl:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------

çatara patara ediyor değilmi...benım kawatzakide yapıyor.2 veya 3ncü viteste yüksek devırlere cıkıyorum ve gazı yavaşça bırakıp kompressör yapıyorum ve başlıyor çatıramaya...on numara oluyor :cherry:
Evet on numara oluyr:pl:

Gazi tam kapatmazsanda yapar. Yuksek devirden dusuk devire indiginde biraz acik kalan gaz kolunu tam kapat buyuk olcude yapmaz o zaman.

Motor gazi birakinca bi sure yine fszla benzin ceker tum benzin silindir icinde yanmaz egsozta yanar ve patlama sesi yapar subap ayarlarindanda yaoabiliyor

Bende akrapovic performans egzos var genelde 5000 devire dusunce patirdi ve bazen patlama yapiyor ama gazi tam kapattigimda yapmiyor. (Bir cok kez denedigim icin soyluyorum bostan sallamiyorum yani.)

Bende akrapovic performans egzos var genelde 5000 devire dusunce patirdi ve bazen patlama yapiyor ama gazi tam kapattigimda yapmiyor. (Bir cok kez denedigim icin soyluyorum bostan sallamiyorum yani.)

Santo sence motora bir zararı olurmu benzin demiyorum benzin çeksede ne kadar çekebilirki ama motora zararı varmıdır?

Teknik olarak bilmiyorum zarar verirmi vermezmi ama herzaman degilde arada bir patirdi yaptirirsan bence birsey olmaz. Tam gaz kapamayi dene bi. Ben 2500 kilometre boyle kullandim daha bir sey olmadi.

Teknik olarak bilmiyorum zarar verirmi vermezmi ama herzaman degilde arada bir patirdi yaptirirsan bence birsey olmaz. Tam gaz kapamayi dene bi. Ben 2500 kilometre boyle kullandim daha bir sey olmadi.

Santo egzozu bugün orjinaliyle değiştirdim,sebebi çok fazla benzin yakmaya başladı 5tl lik benzinle 70 km gidiyordum,karbon egzozu taktığımdan beri 5tlye 15,16 km geçmiyor bile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar