Egzoz

Selamın aleyküm bişey sormak istiyorum akropovic egzoz almayı düşünüyorum fakat bunun çakmalarıda var 150-200 tl bende şöyle bişey düşünoyrum olursa sele altına iki tane egzoz maksat tırrr tırr sesinden kurtulmak bomm bomm sesine gelmek bun için iki egzoz dedim ve dersenizki çakma egzozla olmaz o dediğin toplam 1100 tlye yani 550-600 tl lik iki tane orjianl egzoz akropovic olması önemli değil iyi bişey olsun orjinal olsun yoshimura felan gibi bu dediklerimi yapacak bi egzoz söylermisnz dediğim iki tane olacak ona göre ama yok yine ucuz iki tane alsan yine aynı şey dersniz 1 tane 1100 tl ye uygun bi egzoz da olur benim amacım yarış motosiklerinin sesi bommm bommmm tarzı :)))

motor: yzf r125

Tek silindirle sadece gürültü yaparsın ve sana artı güç sağlamaz.İki değil 4 tane de taksan çok bir şey farketmeyecek.Ama yine de kendini iyi hissetmek istiyorsan bir tane tak derim.

Kardeşim benim amacım performansın artması değil sadece ince tiz sesinden kurtulup kalın tok yarış motoru sesi elde etmek o yüzden çakma istemedim tırrr tırr ses istemiyorum umarım. Anlatabildim

Yarış motoru sesi elde edemezsin kafa ütüleyen insanların yüzünü ekşiyerek baktığı bir motor oldu çalıştığı zaman. Yarış motoru derken motocross yarış motorlarını demek istediysen yakın bi ses alabilirsin sonuçta tek silindir. Ama supersport yarış motoru sesi için mümkün değil. Ayrıca iki egzoz ttakmak biraz sıkıntı. Yalıtım vs bisürü işi var sele altına. Yapacak usta da önemli bu konuda.

peki ne diyeyim ben olur sandım ama yiende biraz daha detaylı araştırıcam

Tek silindirden R6 sesini alamazsın,ister 100 istersen 100000 tlye egzoz al. Bakabilirsin yutuptan pek hoş bir sesi yok boş gürültü

Kardeş hemen sanayiye gidip kazali r6 buluyorsun, sahibi ile anlasıp motoru sokuyorsun ve senin motora monte ediyorsun, sonra vututututu bile yaparsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeş hemen sanayiye gidip kazali r6 buluyorsun, sahibi ile anlasıp motoru sokuyorsun ve senin motora monte ediyorsun, sonra vututututu bile yaparsın.

Sesli gülünecek bir yazı eyvallahta dalga geçmeyin abicim insanlarla maddi imkandır hevesdir tutkudur hayalidir senin oyuncağın başkasının imkansızıdır bilemezsin.

Son düzenleme:
Sesli gülünecek bir yazı eyvallahta dalga geçmeyin abicim insanlarla maddi imkandır hevesdir tutkudur hayalidir senin oyuncağın başkasının imkansızıdır bilemezsin.

Maddi imkanda komik bir şekilde anşatmya çalışmış 125 lik tek silindir lete 1100 tl lik egsoz takabilcek bütçesi varsa pek maddiyat kalmıyor

"bekir060" çuvalla parasıda olsa olmayacak işler peşinde koşan bi kardeşimiz, daha önceki açtığı konulardan aklımda kaldı, boşuna forumu meşgul ediyor.

Slip-on egzoz ile komple sistem egzoz arasındaki fark nedir ? (250cc Mt25 için hangisi tercih edilmeli , arasında 2misli fiyat farkı var)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar