ben izmirde gittim ve doktor ameliyat lazım dedi. eğer senin de tanıdığın başka bi plasitik cerrah varsa ona da gidebilirim belki ameliyattan kurtulabilirim
tabikide , nasıl ki suya düşmeyen raftingci sayılmıyorsa bacağında egzoz yanığı olmayan da motorcu sayılmıyobirde saftirik olunca insan , Allahın emri zaten :mrgreen:
yalnız birşeye dikkat ettim , herkesin yanığı bacağının iç tarafında ama benimki dış tarafında :mrgreen: bu da ayrı bi yetenek istiyor , herkes yapamaz :queen:![]()
arkadaşım geçmiş olsun allah tan senin çok derin değil bende 1 ay önce ayağım egsozla teker arasına sıkıştı ve 1 aydır tedavi görüyorum bacağımın üst baldırın oralardan biyerden deri alınarak yanık yere deri nakli uygulanacak ameliyat olacağım yani... sana tavsiyem kesinlikle plastik cerrahiye git çünkü bana acil de 3 hafta boyunca 3 kremi karıştırarak pansuman fln yaptılar v.s. v.s ama plastik cerrahiye gittiğimde konunun uzmanı doktor. bu yarayı günde 3-4 kere izotonik le temizle ve etrafını batikonla sil dedi. yani plastik cerrahiye ilk gün gitseydim belki de ameliyattan kurtulabilirdim... sana tavsiyem eğer gitmediysen direk plastik cerrahiye git
hepinisde iz kalıcakkk:queen:![]()
Ne dertliymişiz bu konuda yaa.Benim yanık için sormuştum abilerime onlar izi kalmaz dediler inş. kalmaz kalırsa da motorcunun dövmesi gibi sayar avuturum kndimi![]()