Egzoz yanigi

ben izmirde gittim ve doktor ameliyat lazım dedi. eğer senin de tanıdığın başka bi plasitik cerrah varsa ona da gidebilirim belki ameliyattan kurtulabilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam ben önce bi görüşeyim ,sonra sana telefon numarası vereyim , detayları konuşursunuz ...

Geçen sene aynı yanık aynı şekil benimde sağ bacağmda vardı. Artık o leke ömür boyu seninle beraber. İzi hayatın boyunca kalacaktır. Benim ki öyle idi..

tabikide , nasıl ki suya düşmeyen raftingci sayılmıyorsa bacağında egzoz yanığı olmayan da motorcu sayılmıyo :p birde saftirik olunca insan , Allahın emri zaten :mrgreen:

yalnız birşeye dikkat ettim , herkesin yanığı bacağının iç tarafında ama benimki dış tarafında :mrgreen: bu da ayrı bi yetenek istiyor , herkes yapamaz :queen::p

benimde dışta yalnz değilsin :p

arkadaşım geçmiş olsun allah tan senin çok derin değil bende 1 ay önce ayağım egsozla teker arasına sıkıştı ve 1 aydır tedavi görüyorum bacağımın üst baldırın oralardan biyerden deri alınarak yanık yere deri nakli uygulanacak ameliyat olacağım yani... sana tavsiyem kesinlikle plastik cerrahiye git çünkü bana acil de 3 hafta boyunca 3 kremi karıştırarak pansuman fln yaptılar v.s. v.s ama plastik cerrahiye gittiğimde konunun uzmanı doktor. bu yarayı günde 3-4 kere izotonik le temizle ve etrafını batikonla sil dedi. yani plastik cerrahiye ilk gün gitseydim belki de ameliyattan kurtulabilirdim... sana tavsiyem eğer gitmediysen direk plastik cerrahiye git

Cok cok gecmis olsun, okurken yanigim cizzz etti, deri nakli falan deyince....
Benimkisi birazda enfeksiyon kaptigi icin bu kadar uzun suruyo. Seninkisi ise daha derin oldugundan , aman dostum cok cok dikkat et, eger enfeksiyon kaparsa tedavi süresi min. x2 yada 3.

egsoz yanıgını bilirim fena yakıyo ellerim çok yandı benim ama sen ayagını epey yapıştırmışsın geçmişolsun.yav bırak plastik cerahı fln ordaki izden bişi olmaz bide bıcak altınamı yatıcaksın alıcaklar kalcandan bi parca oraya takıcaklar:D benim ayagımdaki yarayı göstersem seninki kedi şeyi gibi kalır doktor dokuyu kurtaramam plastik cerahi müdahale etmeli dedi ben dedim kendi iyileşir şuan biraz iz kaldı asfalta sürttümdü kırıkta vardıya neyse en pis acı yanık açısı tekrar geçmişolsun geçer dert etme :)

Ne dertliymişiz bu konuda yaa.Benim yanık için sormuştum abilerime onlar izi kalmaz dediler inş. kalmaz kalırsa da motorcunun dövmesi gibi sayar avuturum kndimi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hepinisde iz kalıcakkk:queen::p

hepinisde iz kalıcakkk:queen::p

iz kalsa nolur ya erkek adamda problem olmaz onu bayanlar düşünsün bayan her konuda mükemmelligi elinde tutmalı erkek zaten mükemmel :D 2 cizikle yanıkla birşey kaybetmeyiz elimi bu hafta 3 kere egsoza degdirdim aman nolmuş harita gibiyse bizi seven bölede sever..)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 PM ----------

Ne dertliymişiz bu konuda yaa.Benim yanık için sormuştum abilerime onlar izi kalmaz dediler inş. kalmaz kalırsa da motorcunun dövmesi gibi sayar avuturum kndimi :)

aynen,önemli olan içi... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar