EGZOZ VE ECU

Merhaba arkadaşlar açık egoz ( two brothers) yakıt hava karışımı'nı etkilermi? çünkü motosiklet 1ve 2 viteste rolantide giderken inceden bir sarsma yapıyor.zararı olurmu?powe comander olup olmadığını bilmiyorum.motoikleti bir ay önce aldım power commander ın nerede ve nasıl bişe olduğunuda bilmiyorum. Açıkcası bu sorunun bundan kaynaklandıgın dan da emin değilm.sadece tahmin.yani belki rolnti yada başka birşeyde olabilir.2015 mt09

not motosikletin gidişinde bir problem yok

etkiler mi etkilemez mi neredeyse kimse bilmiyor ama herkez direk egzozu takıp geçiyor başka bişey yapmıyor

Merhaba, egzoz sisteminde stok dışında yapılan bütün değişikliklerde esasen ayar yapılması gerekli. Sadece tüp değiştiriliyorsa sübap ayarıyla bu sorun hallediliyor ancak full sisteme dönüldüğü zaman ateşleme yani ecu ile oynamak gerekli. Bu noktada power commander gibi ürünler devreye giriyor.

Fabrika aksesuarı olarak satılan egzozlar ve uyumlu olarak satılanlar genelde ayar gerektirmez diye belirtir ancak uzun km kullanımlarında sübapta düzensizlikler ortaya çıkmakta ve yakıt tüketimi, çekiş vs bir çok parametreyi etkilemektedir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar