Egzoz takmalı mıyım?

Soru basit. Uzun bir süredir baya heves ediyorum egzoz takmaya. Motorum nk250

Motosikleti
Mondial Grumble
Soru basit. Uzun bir süredir baya heves ediyorum egzoz takmaya. Motorum nk250
Takmalısınız. Ama çevirme geldiğinde bir gencin hayatını mahvettiniz veya devlet babaya harçlık attık demeniz lazım. Aslında demenize gerek yok egzozu alınca promosyon olarak geliyor o laflar.

Motosikleti
Honda CBR500R
Cevap evet, polislerin olduğu yerden geçerken güzel bir aragaz ver ki polisler oha ne güzel egzozu varmış desinler.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Valla kardeşim bak bir olay anlatayım, benim de feyzlendiğim bir konu bu;

Kumluca gibi bir yerden dönüyorduk, arkadaşımda GS bende V-Strom ile çevirmeye girdik. Rutin kontrol, motosikletli polisler de vardı. Arkadaşın GS aftermarket egzoz ve içi boşaltılmış. Susturucusu var sadece. Polisler inceledi bizim motorları havadan bi muhabbet edip selametler dilediler. GS'li arkadaş zaten hep böyle olduğunu yanlış birşey olmadığını söyledi.

Bu arada biz polis arkadaşları farkedene kadar çakarlı sis farı açıktı, benim de sarı sisler açıktı.

Ekipmanımız, evrağımız tam olduğundan ve motosikletlerde ve bizde "cadde sürücüsü" profili olmadığından almadılar muhtemelen.
Kıssadan hisse, "ye kürküm ye" olayını bizzat içinde bulunarak yaşadım. He, biz bunu suistimal ediyor muyuz, kesinlikle hayır. Bu bir hoşgörüdür ve insiyatiftir. Topcase var diye de ceza yazabilirdi. Ama bizde biraz o güveni sağladık karşı tarafa.

NK bu egzoz işlerinin adamı değil. Büyük makinalarda biraz işin rengi hoşlaşsa da düşük cc'de senin gördüğün gibi olmayacak işler. Zaten konu altında muhtemel sonucu çokça dile getirmişler, bi kulak ver derim. Selametler.

Keşke kulak verseydim :D 13k hayırlı olsun öttürdüler valla plakam kapalı olsaydı ceza yemezdim de buda ders oldu artık. Saatlerdir kendi kendime gülüyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar