Egzoz sorunu

Merhabalar,

İkinci el aldığım cruiser motosikletimin eski sahibi tek çıkışlı egzozu çift çıkışa çevirmiş borudan iki ayrı çıkış vererek. Düz boru egzoz içi bomboş.

Şimdi şöyle bir sorun var. Görüntü çok güzel ama hem muayeneden geçmeyeceği garanti, hem de yüksek devirlerde çıkardığı ses çok kötü çevreyi rahatsız ettiğinden şüphe yok. Bunun yanında polis tarafından ceza yeme ihtimali de zaten çok fazla.

Egzoz işlerinden hiç anlamadığım için soruyorum, bu çift çıkışlı içi bomboş boru egzoza yeni baştan susturucu yapılabilir mi hem sesi kesmesi, hem de muayeneden sıkıntısız geçmek için? Öteki türlü maalesef görüntüsünü çok sevsem de çıkma başka bir motosikletin egzozunu kullanmak zorunda kalacağım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba,

Normal şartlarda bir çok egzoz'a susturucu işlemi uygulanabildiğini biliyorum. Sanıyorum ki bu düz borular için de geçerlidir.

Nerede olduğunuzu yazarsanız forumda ki arkadaşlar güvenilir egzozcularıda tavsiye edebilir.

İstanbul Anadolu yakası için ben Beykoz'da ki Yıldız Egzoz'u tavsiye ederim misal.

Uygulanabiliyor ise bir susturucu uygular. Fiyatları da çok makuldür.

Son düzenleme:
Merhaba,

Normal şartlarda bir çok egzoz'a susturucu işlemi uygulanabildiğini biliyorum. Sanıyorum ki bu düz borular için de geçerlidir.

Nerede olduğunuzu yazarsanız forumda ki arkadaşlar güvenilir egzozcularıda tavsiye edebilir.

İstanbul Anadolu yakası için ben Beykoz'da ki Yıldız Egzoz'u tavsiye ederim misal.

Uygulanabiliyor ise bir susturucu uygular. Fiyatları da çok makuldür.

Ben de İstanbul Anadolu yakasındayım. Bahsettiğiniz ustayı müsait bir zamanda göreyim veya telefonla gitmeden bir bilgi alayım. Teşekkür ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rica ederim.

Dükkan sahibinin adı İsa, numarası değişmedi ise 0537 368 25 91 olmalı.

Önce bir arayıp sorarsanız, boşuna gitmemiş olursunuz.

Benden de Selam söyleyin lütfen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar