egzoz :) performans !!!

:) arkadaşlar bende mondial znu 125 scooter var bu gün serviste bu motorlar için gelmiş olan egzoz lardan gördüm 3 renk vardı sordum bu gerçekten iş görürmü diye dedi tabiki performansı arttırır bende pek bilgili değilim bu konularda sizlere sormak isterim bu egzoz alsam performans çok önemli değil ama motor rahat çalışırmı ? sesi filan nasıl olur ? yardımcı olursanız sevinirim...fiyatına 130 tl dedi.

Aradığın performanssa paranı çöpe atarsın. 130 tl yi spora verip kilo versen motosiklet daha iyi çeker.
Sukutırda egzoz sesi devir devamlı yüksek olduğu için yalnızca baş ağrısı yapar hem sürene hem çevreye.
130 tl nin cepte kalması en mantıklısı

Aradığın performanssa paranı çöpe atarsın. 130 tl yi spora verip kilo versen motosiklet daha iyi çeker.
Sukutırda egzoz sesi devir devamlı yüksek olduğu için yalnızca baş ağrısı yapar hem sürene hem çevreye.
130 tl nin cepte kalması en mantıklısı

anladım hocam peki hiçmi faydası olmaz motoru rahatlatması vs....

Moderatör
Spor konusunda hemfikirim bende.
Motor cidden çok rahatlar :)

Çorum İl Temsilcisi
Ufak motorda perfomans artışı olmaz hocam. olur ya sesi çok hoş çıkarsa (ki düşük cc li scooterda sanmıyorum) takılabilir susturucu takmak şartıyla

en az 7 beygir kazandırır motora!.. :cat:
kesin..:wiinkk: kesinn..
hem de 130 tl'ye. kaçırma bence; kesinn..

sanırım demek istediğim anlaşıldı. :)

performans falan arttırmaz ses değişir güzelleşir performansı kesinlikle ve kesinlikle unut performansı arttırman için bir motor fiyatı daha harcaman gerekiyor, kesinlikle performans artmaz aksine düşebilir ama anlayamazsın yani performans için egzoz alınmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar