Egzoz olayı can sıkıcı

Motosikletimde orjinal egzoz var fakat çıkış deliği geniş bu şekilde aldım bende. Ne yüksek ses nede bombom eden bi ses. Vizeden geçen egzoz mantıken ceza yazılmaması gerekmekte fakat bi trafik polisi ve jandarma bi ay arayla çevirmede uyardı. Vizeden geçebiliyorsa yasağı var mıdır bunun?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kim zuckerberg vizeyi .. Deliği geniş, tapalı, kat iptalli her türlü orjinal egzoza ceza yazabilir.

Motosikleti
DUKE 250
otomobillerse bile vizeye giderken egzoz komple değiştirip vize sonrası abarth egzoza geçiyor millet,
hatta egzozcuların çoğu katalizör kiralıyor. motorlar için yapılmadığı ne malum, vizeye o egzozla girdiğinin kesin kanıtı varmı?
hepsinin dışında polis yada jandarmada mantıken tabirine uyan kaç kişi var?

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Belli bir desibelin üzerinde ise yazabilirler. Vizeye hangi egsozla girdiğinizi bilemezler.

Motosikleti
BWS 100
vize bağlamaz.
polisin kulağı bağlar. evet kulağı. Canı sıkılır yapıştırır cezayı.
Çünkü desibelmetre gibi cihazla ölçüm yok. Polisin kulak zarını ne kadar titrettiğine bağlı anlayacağın.
Şanslısın yazmamışlar ceza. 6500 tl'ymiş şimdi baktım. Motosikleti bağlama işi de var diye hatırlıyorum.

Gürültülüyse bir de yüksek devir gidiyorsan olur olmadık. Senin kulağı da titretiyor olabilirler.

cezayı egzoza yazmıyorlar gürültüye yazıyorlar
şunu öğrenin artık
milletin kulağına tecavüz eden sesle ortalıkta gezen herkese yazılanın 10 katı yazılmalı aslında

cezayı egzoza yazmıyorlar gürültüye yazıyorlar
şunu öğrenin artık
milletin kulağına tecavüz eden sesle ortalıkta gezen herkese yazılanın 10 katı yazılmalı aslında

ben bayılıyorum bu küfürü yemeye aga ya. vance hines sideshots alıcam yakında hatta.

abi git tornacıya ya egzozcuya falan, çıkışın ucuna halka şeklinde bi küçültme kaynaklayıversin o zaman, ateşlersin bi 200tl, tamamdır.

Mahzuni Şerif şarkısında söylemiş sen bizim köylerden geç hele hele :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar