Egzoz kestirme

arkadaşlar şu egzoz konusunu bir ele alalım nasıldır yararı mı var yok sa zararımı bildiğim kadarıyla her egzozun içinde 4er adet susturucu var kaç tanesini çıkartmalı ses nasıl oluyor motorun gidişatını nasıl etkiliyor lütfen bilenler bilmeyenlere anlatsın şimdiden teşekkür ederim tüm jinlun culara selam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi olmuyo traktör gibi ses çıkartıyo elin adamı onu koymuşki demekki bi bildiği var niye sökersin ki :silent: :pr: :pr: :pr:

egsoz açıp performans bekleyenler yanılıyor güç kaybı oluyor aksine , bazı firmalar boşuna performans egsozu yapıp o kadar para istemiyor yani boşuna bir bildikleri var

adamlar kafasına göre koymuyor o sistemi yoksa bağlarlardı. bakarlardı keyiflerine.... onun bir sürü hesabı var motor gücü motor hacmi vs vs...... :jocolor: :jocolor: :jocolor:
egsoz açıp performans bekleyenler yanılıyor güç kaybı oluyor aksine , bazı firmalar boşuna performans egsozu yapıp o kadar para istemiyor yani boşuna bir bildikleri var
:cat :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

arkadaşlar bende 150cc jinlun var aldıgım gün egsoz ları kestirdim
içindende
2 perde aldırdım gayet iyi şimdilik ama ben tatmin olmadım yarın birer perde daha aldıracam ozaman nasıl olacak bakalım. resimleri koyacam arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar