egzoz ile ilgili sorun ve tavsiyeler

arkadaşlar sorunlarımızı ve tavsiyeleri burda paylaşabiliriz. benim sorunum cup motorumda abart egzoz var sesi baya çok çıkıyo polis amcalar kızdı:p bunu nasıl hem açılır hem kapanır bi sistem yapabiliriz arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:04 PM ----------

22 kere görüntülenmiş ama 1 tane yorum yok =)

Kardesim ben performans aldım 4-5 ay önce içi bomboş.

Önce onun ağzına güzel bir ayarlı sistem kapak yapıyorsun. Mesela iki tane civata ile tutturacak şekilde :) Polis amcaların olabileceğini düşündüğün yerde o kapak ağzında olduğu için orjinal kısık ses. Canın istediğinde de o vidaları gevşetip o kapağı ters çeviriyorsun içi bomboş açık egzoz.

Örnek olarak şu olabilir : Eski odun sobalarının o ucunda bi sistem var. Çevirince boruyu kapatır çevirince yarım açar o gibi..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben egzosuu önce deldim sonra cok kafa yaptı ucuna sac parcası kesip vidaladım zaten sonra motor öldü hala yatıyor :D

Kardesim ben performans aldım 4-5 ay önce içi bomboş.

Önce onun ağzına güzel bir ayarlı sistem kapak yapıyorsun. Mesela iki tane civata ile tutturacak şekilde :) Polis amcaların olabileceğini düşündüğün yerde o kapak ağzında olduğu için orjinal kısık ses. Canın istediğinde de o vidaları gevşetip o kapağı ters çeviriyorsun içi bomboş açık egzoz.

Örnek olarak şu olabilir : Eski odun sobalarının o ucunda bi sistem var. Çevirince boruyu kapatır çevirince yarım açar o gibi..

sistem güzel ama bu sabah kapattırdım egzozu:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar