Egzoz İçin Soru

Orj egzozu vericekse yaninda sorun yok. Onemli olan motorun temizligidir...

Egzozda varsa ara sira takarsin, hevesini atarsin olur biter.

Egzozun orjinali olması lazım bi ara sormustum tekrar sorarım varsa onumu alayım ? Diğeri daha temiz gibi duruyor gerçi. O adamla bayadırda konuşmamız var . Bide egzozusu değiştirmek becere bileceğimiz bi işmidir ustaya götürmeden ? 1-2 kere görsem çözerim gerçi

Dostum orjinal egzozdan nasıl kitlediler ya ? ne deyipte kitlediler? Veya ne yapıpta neyi düzeltipte geri aldınki makinayı, zaten makina orjinal halde ozamn fabrıkayı kapasınlar :S

Kilitlemediler.Eve ceza yollandı...İtiraz da edemedim.Çünkü egzozu değiştirebilirmişim yada bozuk olan noktayı tamir edebilirmişim...Ben üzerindeyken kesemezler ki zaten.Nasıl kesecekler.Sesi soluğu yok aletin.

@flame . Hocam bişey sorcam demin arkadaşın dediği gibi kawa alımlarını alper iyi bilir dedi . bir arka sayfada 2 tane link yazdım ikisinede bakarmısın bi hangisini tercih edeyim ?. Gönlüm istiyor ki egzozlu olanı almak tadını çıkarmak ama. Cezası vs fln sıkıntısı olur diyorlar. Oğuz abimizde diyo orjinal egzozuda al satıcıdan hevesini alınca değiştirirsin dedi. Bi arkadaşa sordum . Servisde 20 liraya fln değiştiriyorlar duyusunu aldım tam karar veremedim . Napmalıyım

İlandan pek belli olmaz ki.Yakından bakmak gerekli...

tabi tabi dogru dıyorsun hocam o konuda . Servise götürmeden asla almam nerden bilecem km si düşürülmemiş vs . Onun dısında iki ilan arasında kaldım ama egzozluyu alacam gibime geliyor ya . Olmadı sökerim orjinali taktırtırım cok sıkıntı yaşarsam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar