Egzoz fiyatlari

Malum eliminator 500 un berbat bir sesi var neden öyle yapmışlar bilemiyorum ama beni çok rahatsız ediyor oyuzden egozs fiyatlarına bakayim dedim chopper tarzı iki tane boru (aşağıya video birakicam) yaptirmak istedim birkaç yeri aradım neyse arkadaşım ferik egzosa git dedim gittim konuştum inanılmaz cana yakin insanlar tam esnaf tarzı
Neyse 40 k fiyat verdi piyasayı felan bilmiyorum ancak egzoz için çok degilmi yani motor 400 k piyasası böyle bilmiyorum ama değermi emin olamadım

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
custom bi egzoz yapıyorlarsa işini bilen bir yerse değil şuan gidip bi akrapovic sistem taktırmak istesen sadece parça 50den başlıyor işçilik vs gerekirse ara boru yapılacak yani çok daha masraflı eğer çıkan işlerden memnunsan sonuçtan da memnun kalırsan fiyat güzel

custom bi egzoz yapıyorlarsa işini bilen bir yerse değil şuan gidip bi akrapovic sistem taktırmak istesen sadece parça 50den başlıyor işçilik vs gerekirse ara boru yapılacak yani çok daha masraflı eğer çıkan işlerden memnunsan sonuçtan da memnun kalırsan fiyat güzel
Ozmn piyasa bu tavsiye üzerine gittim işçilik lerini bilmiyorum anladığım kadarıyla bilinen bir yer varsa bildiğiniz bir yer karşılaştırma yapabilmem için iyi olur

Motosikleti
Honda CBR500R
Vance and hines, screamin eagle, highway hawk, cobra falan da baksana fakat işçilik kısmına bir şey diyemem

Motosikleti
Ns200 15"
Eğer katalizör çıkışı oksijen sensörü yoksa katalizörü söküp aynı hacimde içi boş bir katalizör kaynatabilirseniz en ucuz yöntem bu olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar