egzoz değişimi

arkadaşlar merhaba, motorum ninja 250r üzerinde tiger egzoz var geçen günlerde garaj kapısı çarptı egzoz ezildi biraz ayrıca eskimişti iyice,

değiştirip çift çıkışlı egzoz takmak istiyorum maliyeti ne kadar olur? el yapımı egzoz yaptırsam daha ucuza gelir diyorlar

şuan ki egzozum ;
http://i.hizliresim.com/Z3BdrA.jpg

istediğim tarz ;
http://i.hizliresim.com/VDnE5r.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------

resimler görünmüyor sanırım,

benim egzoz;
resimag.com/p1/7c744852db.jpeg

istediğim tarz ;
resimag.com/p1/bb755c772f.jpeg

Peki çift egsoz yaptığınızda hem modifiye hem de egsozdan ceza yeme ihtimali var mı?

Bence değiştirme, o kadar da kötü durmuyor. Elde, mahalledeki egzozcuya yaptırırsan tabi daha ucuz olur. Hazır alayım dersen, orijinal alacaksan fiyatlar gerçekten uçuk. Çakma alacaksan AliExpress gibi yerlerde nispeten daha ucuz ama pek tavsiye etmem.

Peki çift egsoz yaptığınızda hem modifiye hem de egsozdan ceza yeme ihtimali var mı?

Stok egzoz dışında herhangi bir şey taktığında bu ihtimal var zaten, çiftmiş tekmiş bir şeyi değiştirmez.

Eğer vuruğa takıldıysan bi kaportacıya göçük gibi çektirsen belki düzelir😀

Eskisini atacaksan ben alabilirim :thumleft:

duruma göre haber vereyim ben :)

Eğer vuruğa takıldıysan bi kaportacıya göçük gibi çektirsen belki düzelir😀

sadece o kısım değil biraz da hoşuma gitmemeye başladı çok büyük ya kaba gözüküyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:45 ----------

Bence değiştirme, o kadar da kötü durmuyor. Elde, mahalledeki egzozcuya yaptırırsan tabi daha ucuz olur. Hazır alayım dersen, orijinal alacaksan fiyatlar gerçekten uçuk. Çakma alacaksan AliExpress gibi yerlerde nispeten daha ucuz ama pek tavsiye etmem.

Stok egzoz dışında herhangi bir şey taktığında bu ihtimal var zaten, çiftmiş tekmiş bir şeyi değiştirmez.

büyük ihtimal egzozcuya yaptırırım hocam, hazırlar çok uçuk fiyat cidden.

şuanki egzozum hoşuma gitmemeye başladı o yüzden değiştiriyorum biraz da..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar