Egzoz Çıkarmak Sorun Olabilirmi?

arkadaşlar merak edıyorum youtubede falan bakıyorum ınanılmaz güzel bir ses veriyo...
acaba merak edıyorumda motorda bi sorun yaparmı? çıkartıldımı?

teşşekürler.

kompresör oranı düşer.. sıkıştırma olmadıgı için güç kaybına ugrarsın.. ve gereksiz kötü bir ses elde edersin... yada şöyle.. dene 1 gün kullan... sen karar ver..

Ben baya küfrediyorum egzost çıkartanlara öyle bir sıkıntı olabilir.Birde jesse'nin dediği gibi kompresyonu azaltır bu da birtakım aksaklıklara yol açar.

sibobları yersin .eksozsuz kullanmanı tavsiye etmem ses istiyorsan performans eksozlar var abart onları deneyebilirsin.yada aksoz uç yaptırabilirsin ses için genede ayar yapacak iyi bir usta ister

sağolun abilerim, bilgileriniz için, ahh ahh beklıyorum daha Kawasaki ninjamı,(250r)

peki en tok ve güzel ses sizce hangisinde two brothers mı yoksa akropovic yada yashımuna öle bişi hangisi daha iyi?

Eger Power Commander 3 veya Bazaaz Fuel Injection Control takarsan olmaz bi problem yasamazsin.

Motorun silindirine hava ve benzin karisimini daha hizli ve bol sokabilmek icin motorda valve overlap denen, siboplarin ikisininde ayni anda acik oldugu cok kisa bir sure vardir. Buraya giren yakit ve havanin hizi egzozda Exup Valve denilen bir alet tarafindan geri basinc yaparak ayarlanir. Sen egzozu soktugunde bu geri basincin ayari degisir ve basinc azalir. Buda benzini silindirde yanmadan egzoza yollar, silindir gerekenden az oranda benzin alir ve sicak ve kotu calisir. Bu sibop yanmasiyla sonuclanabilir.

Yukarida yazdigim aletler motorun beynine daha cok benzin yollamasini soyler buda problemi cozer. Dynoda ayarlanmalidir.

ben çıkardım oda egzosu boyamak için
tabiki dayanamayıp çalıştırdım güzeldi
ama dayanılmaz bi ses ve büyük saygısızlık çevreye

bi sure patlak egzola dolasmak bile motorun bütün ayarlarını bozar

Egzozu çıkartırsan katalizörün süzdüğü kötü hava da açığa çıkacak ve daha az oksijen alacağın için vücudun çılgınca tepkiler vermeye başlayacak; mide bulanması, sinir sistemi bozukluğu, kısmi felç vs. kaza yapıp ciddi sorunlar yaşayabilirsin. sen yaşamasan da çocuklarımız yaşar.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Egzozu çıkartırsan katalizörün süzdüğü kötü hava da açığa çıkacak ve daha az oksijen alacağın için vücudun çılgınca tepkiler vermeye başlayacak; mide bulanması, sinir sistemi bozukluğu, kısmi felç vs. kaza yapıp ciddi sorunlar yaşayabilirsin. sen yaşamasan da çocuklarımız yaşar.

Guzel zekice ve bilinçli.:cat:
Bravo....:bounce:

Ben guzel ses için motosikletin arkasina teneke baglanmasini siddetle oneriyorum.:cherry:

ninja 250 r a eksoz takılmaz çift silindir bir motordan 4 silindir sesi beklenilemez hatta 250 cc ye eksoz takılmış ikinci el motor almam. orjinal eksozu olacak motoru yıpranmamış olmalı sonuçta küçük motor 33 hp yi üretiyor. motor ömrü zaten kısa birde eksoz tak eksantirik zinciri uzasın sonra servisler seni bekler. bir radyatör 1500 tl eksozun altındaki küçük nikalj parça 200 euro

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar