- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar. Her acemi motorcunun geçtiği yoldan son sürat geçmeye devam ederken egzost mevzuuna kadar gelmiş bulunuyorum
Motorum Roadstar 250 ve sesinin ritmi çok hoş olmasına karşın inceliği canımı sıkıyor, daha kalın daha baba bir ses çıkarmasını istiyorum. Tabi hiçbir zaman bir 600cc sesi çıkmaz onun farkındayım ama elden ne kadar gelirse. Daha önce trafikte egzostu kesilmiş Roadstar görmüştüm tatlı güzel bir sesi var ama bazı korkularım da yok değil. Bikaç sorum olacak;
1-Susturucu iptali yakıt tüketimini arttırır diye birşey duymuştum ne kadar doğrudur? Arttırırsa ne kadar arttırır?
2-Muayene de problem çıkar mı?
3-Egzostu kestirmek mi daha doğru olur yoksa içini oymak mı?
4-Takılıp çıkarılabilen susturucu gibi birşey duymuştum uzun yolda kafa şişmesini önlemek için güzel çözüm ama ne kadar sağlıklılar?
5-Performansı nasıl etkiler? Güçten düşme söz konusu olur mu?
Çok soru sordum ama hem ilerleyen zamanda başkasının işine yarar hemde soradan pişman olacağım, motor keyfimin içine edecek bişey yapmak istemiyorum, bilgisi olanlar paylaşabilirse çok sevinirim...
1-Susturucu iptali yakıt tüketimini arttırır diye birşey duymuştum ne kadar doğrudur? Arttırırsa ne kadar arttırır?
2-Muayene de problem çıkar mı?
3-Egzostu kestirmek mi daha doğru olur yoksa içini oymak mı?
4-Takılıp çıkarılabilen susturucu gibi birşey duymuştum uzun yolda kafa şişmesini önlemek için güzel çözüm ama ne kadar sağlıklılar?
5-Performansı nasıl etkiler? Güçten düşme söz konusu olur mu?
Çok soru sordum ama hem ilerleyen zamanda başkasının işine yarar hemde soradan pişman olacağım, motor keyfimin içine edecek bişey yapmak istemiyorum, bilgisi olanlar paylaşabilirse çok sevinirim...