Egzost çıktı,patladı.acil yardım lütfen !!

Arkadaşlar çok acil !!! Sabah ofise 500 metre kala egzost yerinden çıktı.Nasıl oldu bende anlamadım egzostu tutan bütün vidalar çıkmış.Ve galiba egzos patlamış harley gibi pat pat ses gelmeye başladı.Yolun kenarında durdum.Tel buldum idareten tutturmaya çalıştım ama olmadı yavaş yavaş ofise kadar geldim.Şimdi benim ne yapmam lazım acil yardım !!! Daha sağlam bi şelilde tutturup servise kadar gideyimmi yoksa hiç dokunmamak mı lazım? ve bu garanti dahilinde mi ?? Bilgisi olan varsa lütfen cevapları bekliyorum

egzozun olmamasının motora bir zararı olmaz.. o şekilde servise git.. yardımcı olacklardır büyük ihtimalle..

Süper Moderatör (BBRR)
ses hariç bi sorun olmaz ..servise git. muhtemelen manifolt bağlantısından çıkmıştır iki somunla bu iş hallolur yok eksoz borusu üstünde bir kopukluk varsaa bu garantiye girer sen bir yere çarpıpta darbe sonucunda kopmadı ise

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu zat 150 lerde sıkça görülen bir arıza duyurulur zat 150 kullanan 3 arkadaşımızın da başına aynı hadise geldi manifolt bağlantı yerinden somunlarının gevşemesi sebebi ile egzoz çıkıyor ve çok ters bir yerde kendin biraz zor tutturursun yerine sesin zararı olmaz çevre ye vereceği zarardan hariç :) bu arıza kesinlikle garantiye giriyor bu olay başına gelen tüm arkadaşlar garantiden yaptırdılar egzozunda bir problem varsa onuda garantiden değiştirirler meraklanma....

BBRR' Alıntı:
deiştiremezsende bize yazarsın biz firmayı ikna ederiz..:p

Bakalım bu sabah götürücem servise.Eğer yapmazlar anında yazıcam :p Yazılar için herkeze teşekkürler :rendeer:

bu sorun zatlarda oluyor.benım arkadasımın zat ındada ılk hafta kopmustu.egsozsuz servıse gıt.garantıde yapıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar