EGZOS SESİ

Arkadaşlar motoru stop ettikten sonra egzozdan çıtır çutur sesler duyuyorum.Motor yeni.Acaba bu sesler normalmidir?? Yardımlarınızı bekliyorum.

motor durdurur durdurmaz mı geliyo, yoksa motoru durduktan sonra bi süreç içinde mi geliyo? 2. durumda egsoz ısınıp soğuduğundan kaynaklanıyor. diğerini bilmiyorum

Motoru durdurduktan hemen sonra ses geliyor.Ama yeni başladı önceden yoktu.

EKSOZUN NORMAL ISI FARKINDAN OLUŞUYOR.KORKULACAK BİRŞEY DEĞİL.AMA MOTORA HARARET YAPTIRIYOR OLABİLİRSİN

EKSOZUN NORMAL ISI FARKINDAN OLUŞUYOR.KORKULACAK BİRŞEY DEĞİL.AMA MOTORA HARARET YAPTIRIYOR OLABİLİRSİN

bendede aynı motordan var korkmana gerek yok bızım egzos çatır çutur yaparak soğuyo ben egzosun içindeki filtreyide söktüm daha tok ses alıyorum tavsiye ederim :queen:

banro yapma gözünü seveyim?acemi motorcular gibi sormuşun :queen:
dostum o ses nikelajdan geliyor.bir anormallik yok.
köle misali çalıştığım iş yerimden izin alabilirsem uzun bir tur yapmayı ve yanına uğramayı düşünüyorum.tanışırız inşallah.

Ayıpsın jawa başımın üstünde yerin var. Nasıl söylesem bilmiyorum ama harbiden acemi motorcuyum :pale:

yassıkkkkkkk yaw sen üsme tatlı canını banro. bigün süper bi motorcu olcandan eminis :queen:

booker sendeki motor ne ??? bende benim motorun filtreyi söksemmiki :king:
jawa hocam tavsiye edermisin :thumleft:

sen sökemezsin herhalde justhappy, bizim motorlarda katalitik konvertör var çünkü

JAWA 2(İKİ) hafta oldu hala izin alamadın mı köle misali çalıştığın iş yerinden :whipitgood:

dostum malesef izin işi yaş!ama yinede çabalıcam, du bakalım :mrgreen:

vay anasını ben böyle konu hortlatan görmedim... :queen: koptum ya :queen: rekor bu olsa gerek 3 sene olmuş abicim :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar