Bu malzemenin asıl amacı ısı yalıtımıdır. Eksoz sürücünün veya artçının bacağına yakın olup ısısı rahatsız etmediği sürece, size kazandırabileceği sadece görselliktir.
benim plastik aksam egzoza çok yakın, eski yalıtım işlevini yitirdiği için eritecek. yerine bir şey koymam lazım. ilk başta soba arkalarına konan süngerimsi yalıtımdan koyayım dedim ama hem çok kalın hem de o kadar ısıya dayanabilir mi bilemedim. sargı aklıma geldi.
plastiğimi içten kaplayabileceğim yalıtım bezleri var sanırım. ama tavsiyeye, bilgiye ihtiyacım var.
Hocam ben karaköye uğrayamıyorum yoksa alır gönderirdim sana.Öncelikle merhabalar. Bana bu egzoz sargısı'ndan gerekli İzmir'de maalesef alüminyum yada karbon'lu olanları var bunlarda çok tuzlu (Metresi 60TL Civarında) bildiğim kadarıyla İstanbul'da KG ile satıyorlar 1Kg gerekli fiyatını bilen varmı birde zahmet vermezsem gönderebilecek biri varmıdır acaba? Teşekkür ederim
Hocam ben karaköye uğrayamıyorum yoksa alır gönderirdim sana.
Rica ederim. O tarafa gidersem size ulaşırım ama burdan size ulaşmak çok zaman alır. İsterseniz özel mesajdan numaranizi yazın. Bu şekilde size ulaşmam daha hızlı olur.Öncelikle mesaj yazdığınız için&yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim. Eğer bir işiniz düşerse o tarafa bana özel mesaj yollayabilirseniz çok memnun olurum.
Konuyu hortlatmak istedim,belki yeni bilgiler çıkar