Egsoz Patlaması !!!

Arkadaşlar Kontağı Aç Kapa Yaparak Egsoz Patlatılıyormuş Bende 125 5 Vites Motor Var Bu Patlamayı Nasıl Yapabilirim :) Bide Motora Fazla Zararı Olur Mu? :wiinkk: ( Gerçi Motor Ne Kadar Arıza Yaparsa O Kadar İyi Pedere Yeni Motor Aldırmak İçin Pahane Arıyom ) :cherry:

::::::::::::::::::: GünceL :::::::::::::::::::

Kimse Bilmiyor Mu yhaaa :pr:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sence de akla uygun geliyo mu bu dediğin ....

O eksoz patlattığında ,arkandan edilecek küfürleri duysan,şu ankinden daha çok sıkılırsın...çocuk...

yaa arkadaşım tamda sorulacak yerde sormuşsun soruyu sende biz burda motosikletin yararlarından,biraz daha sevdirelebilmesinden benimsenmesindn bahsediyoruz sen kalkmışsın yok eksoz patlatayım nsl yaparım sanki büyük marifet bırak böle saçma sapan işleri yaa motorun tadını çıkar

şakamısın kardeş sen akşam akşam.yaş kaç senn miras düşmanı:pr::queen:

dün benim motorun egsozu aynen dediği gibi patladı...

artık gözüm açık gitmez çok şükür:bounce:

susturucunun petekleri dağılıyor. ben 3 tane egsoztu garantiden değişen motor biliyorum. honda titan

gazı ver iyice motora start butonunu 2 saniye kapat sonra aç....vee iste egzozstun patladı... mutlu oldun mu ?

Geçen gün ilk kez başıma geldi normal çalıştırdım motoru bir patlama ama öyle böyle değil inanılmaz bi bomba sesi adeta sitede kim var kim yok cama üşüştü kıpkırmızı oldum rezillikti...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar