Egsoz kızartma

Kardeşim,bu motorla uğraşma artık bak çözümü burada

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha XT600
Güzel oluyor yaa haftada 2-3 yerim egzos kızartma :queen:

pürmüzle tavla, oksijen tazyikli gelir her tarafı tavlamaz. Pürmüz yoksa da piknik tüpü yak eksozun altında.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sarımsaklı yoğurtla iyi gider. üstünede karabiber.

Nikelaj yada krom kaplama standart yöntemlerle yapıldıysa ısıyla atmaz. Isıl işlem dikkatli bir şekilde yapılırsa benzer sonuçlar elde edilir.

Hocam bizde çok çinli kullandık :) Biliyorum yani ne olduğunu. Elbette kalitesi çok düşük ama şu zamanda 3000-4000 Liraya kim sıfır motor veriyor. Fiyatına göre değerlendirmek lazım. Ne kadar ekmek o kadar köfte :)

Herneyse Youtube Stainless Steel Burning vs diye aratınca örneği çok. Her ne kadar konu sahibinin amacı düşündürsede konu teknik bir konu. Ben işin bu tarafı hakkında bilgi vermeye çalışıyorum :)

Yurtdışında bu işi özellikle yapıyorlar.
maserati_exhaust_complete_2.jpg

Hocam bizde çok çinli kullandık :) Biliyorum yani ne olduğunu. Elbette kalitesi çok düşük ama şu zamanda 3000-4000 Liraya kim sıfır motor veriyor. Fiyatına göre değerlendirmek lazım. Ne kadar ekmek o kadar köfte :)

Herneyse Youtube Stainless Steel Burning vs diye aratınca örneği çok. Her ne kadar konu sahibinin amacı düşündürsede konu teknik bir konu. Ben işin bu tarafı hakkında bilgi vermeye çalışıyorum :)

Yurtdışında bu işi özellikle yapıyorlar.
https://s18.postimg.org/k5pe42q6x/maserati_exhaust_complete_2.jpg
Çok saol baya yardımcı oldn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar