Eğlenceli bir ulaşım için EasyGlider

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Eğlenceli bir ulaşım için EasyGlider ile asfalt üzerinde kayak.

Kişisel ulaşım araçlarına hergün daha ilginç modeller ekleniyor. İsviçre'de üretilen bu araç elektrik ile çalışan motoru ile 35km/s hıza ulaşabiliyor. Araça basit planör anlamına gelen Easyglider ismi verilmiş. İsminden de anlaşılacağı gibi kullanıcılarına şimdiye kadar yaşamadıkları asfalt üzerinde eşsiz bir deneyim sunuyor.

Firma yetkileri şimdiden 2000'nin üzerinde sipariş aldıkları, tanıtımı Eylül ayında yapılcak olan EasyGlider'ın Ekim ayında 890 eurodan satışa çıkartmayı planlanıyor. Tasarımında son aşamaya gelene kadar 5 kez dizayn edilen gliderin geleceğin ulaşım araçları arasında olacağına kesin gözüyle bakılıyor

EasyGlider elektrikli scooter ve su kayağının özelliklerini birleştiriyor. Araçın önünde yer alan tekerlek sürücüyü ileri doğru çekerek yol üzerinde kayak yapmanızı sağlıyor, sürücünün elinde bulunan kumanda kolu sayesinde fren ve dönüş manevralarını yapabiliyorsunuz.

Ufak ve kompakt yapısı ile sadece 22kg olan EasyGliderı aracınızda veya evinizde saklamanız çok kolay.EasyGlider ilginç özellikleri nedeni ile ileride çok popüler olabilir.

easyglider01.jpg

easyglider02.jpg

easyglider03.jpg

easyglider04.jpg

Bİzim milletimiz böyle birşey yapsa millet dalga gecer bende sımdı onlarla dalga gecıyorum :king: BU ne kardesım ya bizim pazar arabalırına benzıor(elektrikli süpürgede olabilir) :santa: :cherry: ben buna 1.5 milyar para verecegıme gıder krallar Gibi scooter alırım 2 kişide bınerım :queen:

:pr: enteresanda bizim millet buna 800 euro vermez satacaksın bunun çin malını 100 milyona çlouk çocuğa oyuncak diye ancak ozaman satılır 35km yetmezki bunun racing modeli varmı şöle 70-80 basaN :tongue: :mrgreen:

bi sopa bi de lastikten oluşuyo 70-80 basarsa dağılır bu bea.

olumsuz bakmıyorum sadece türkiyedeyiz ben ATVyle birinin yanından geçtiğim ööküz gibi bakıyor bununla geçsek bi tur ver der

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar