slmmm
ilk çömezliim dee bana ilk yardımcı olan kuvvetmıra ve ofelya arkadaslarıma en iç.ten teşekkrülerimi sunuyorum. saolun arkadaslar motor camiasıdnan tanışdıım ilk iki kişi oldunuzz kendimi tebrik ediyorum)) öncelişkle kuvvet mira çok saol verdiğin sayfa çok faydalı oldu yeni olduğum için henüz siteyide çözemedim pek ama zamanla bi iki günee ezberlerim her türlü ))) ikişnci olarak ofelya arkadaş sende saol çöezmim evet hem de şu anda dunyanın ve türkiye mizin en çömez adamıyım ))) ama ne derker bilriisn bilmemek değil öğrenmemk ayıpmış )) bakalım. 30 yasından soraa basladık motor mevzunaa sanırım artık ölene kadar da gider bu yaşa kadar bıraz durulmak gerekyo bilriisniz en azından benım için başkalarını bılemem heralde 20 li yaşlarda baslasaydım motora şu an aranızda emin olun yokdum sizlere taaa yukarılardan bakıp izlerdim heralde )))) şaka bi yana tanrı herkesi korusun motor bu şakaya gelmez gerçi sizler çoookd aha iyi bilriisniz ama nesee )) artık hep berabriz umarım aranıza bi kişi daha geldi benı de kabullenirsiniz umarım. herkese sevgiler saygılar.