senin fikirlerini duymak istemedigimi sana yazmistim unuttunmu, bu kacinci oldu
Insallah hayaliniz gerceklestirirsinizElinize sağlık eşimle birlikte severek izledik ve bir gün böyle yol yapabilmeyi hayal ettik![]()
Tesekkür ederimMerhaba
Ne kadar keyifli bir gezi..
Sagolun begenmenize sevindimNasıl becerdiysem önerilen videolarınızdaki manisa menemen gezisini açmışım uzaktan izlediğim için tabelayı da seçemedim, video boyunca güzelim karadenizi mahfetmişler diye dövündüm :santa:
Güzel gezi yapmışsınız tekerinize taş değmesin..
Topcasenin üstündekinide sayarsak 7 tane canta vardi, masallah banamisin demedi sükürler olsun lastikle problem yasamadikgüzel gezi olmuş tekerinize sağlık insan başka ne isterki kafa dengi yol arkadaşları hoş sohbet muhabbeten başka
ha birde gri kle sanki 6 lı çanta seti var gibi tebrikler güzel motor kle
lastik patlama olayında korkmasam gerçekten tercih edebileceğim 1 motor
kazasız sürüşler
Sagolasin Cem ben tesekkür ederim, elimden geleni yaptim sizlerle paylasmak icinÇok güzel olmuş elinize saglık paylaşım için teşekkürler![]()
sevgili kardesim begenmen beni ayrica mutlu etti, ben tesekkür ederimKorku dolu anlar yaşadığım kabusumdan gecenin bu saatinde bunu izlemek için uyandım anlaşılan.. Videoyu izlerken yüzümde hep aptalca bir tebessüm vardı, gerçekten geçişler ve bütünü çok başaralı. Utanmadan sıkılmadan izledim ellerize kollarınıza sağlık .. Emeğinize Sağlık ! Kazasışlar bol sürüşler bol geziler diliyorum. :rendeer:
Tesekkür ederim khaan bende size kazasiz belasiz sürüsler dilerimVideo çok güzelUmarım daha nice böyle kazasız belasız gezileriniz olur
Tesekkür ederim kazasiz belasiz sürüsler dilerimKeyifle izledik ellerinize sağlık![]()