APV41' Alıntı:
bensiz bir gezi olursa salata olmaz tabi ebruda yemek yer kilo almaz kenanı yedi bitirdi kilo almadı ikiside hafif kaldı gerçi motor bundan memnun
yaaa ben bunun böyle olacağını biliyordum :santa: ne zaman fotoğraf çekilsem elimde hep yiyicek birşeyler var :sunny: ama arkadaşlar aslında resimler arka arkaya çekildiği için sürekli birşeyler yiyiormuşum gibi gözüküyor :salut:
inanmayan costantinime :joker: sorsun o benim ne kadar ve nasıl yemek yediğimi biliyor lütfen yani
şebnemcim formumuda costantinime borçluyum sanırım

onun önünde arkasında dolaşıp onu toplamak baya bir antreman oluyor bana
e birde malum istanbul - izmir arası yolculuklar eklenince buna sonuç ortada
cengiz abicim gezide alışveriş yapan arkadaşların tamamı baylardan oluştuğu ve beni en son aldıkları için alışveriş yeteneklerinden ortaya çıkan sonuç bu kadar oluyor tabak yok çatal yok tarıgın çakısı olmasa kimse domates ve salatalık bile yiyemiyecekti yine oturup kalkıp tarığa dua etmek gerek bir tek çakı vardı elimizde oda ne işlere yaradı sorma
allahtan izmir tayfasındaki bayan sayısı çoğaldıda artık böyle şeyler olmaz gezilerde nede olsa bayan eli değince bir başka oluyor sofralar :rendeer:
kenanı ben yemedim o benim ömrümü yedi bitirdi aksi huysuz sinir kenan küstüm ben sana konuşmuyorum seninle ya cengiz abi al şunu benim başımdam yaaa :santa: ömrümü yedi bu benim yokmu bunun bir reset düğmesi falan eror verdiğinde resetliyelim şunu yaa