Egeden karadenize 2 kişi

Hocam geziniz de hazırlamış olduğunuz rapor da gerçekten çok güzel.Kazasız sorunsuz nice geziler yapmanız dileğiyle.

abi trabzon uzungöl yaz kış bambaşkadır , doğa harikasıdır. Memleketimi özledim :( görünce duygulandım :( çok güzel resimler çekmişsiniz .

Nefis bir parkur, nefis bir gezi olmuş... Tebrikler...
Tekeriniz düz bassın her daim...

bir regal kullanıcısı olarak hayranlıkla izledim resimleri paylaşım için teşekürler harika bir gezi olmuş darısı bana inşallah

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ayip denen birsey var kardesim..
insan bukadar gezermi hic?
Geziyorsunuz bizler agzi acik izliyoruz..:mrgreen:

Elinize tekerinize saglik.. Harika olmus..

Ben bu resme bittim.
Türk robocop

ben resimlere bakarken yoruldum gerçekten helal olsun çoğu kişinin büyük motorlarla çıkmaya cesaret edemediği bir parkuru katetmişsiniz 250 cc lik hangi chopper ı alayım diye sorup duran arkadaşlara güzel bi cevap olmuş ayrıca... :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:23 AM ----------

bu resime bende bittim süpersin :queen:

[/QUOTE]

Hocam süper bir gezi olmuş. Domuz resmi ve hikayesi bana Aziz Nesin'in 'İt Kuyruğu' kitabını hatırlattı.. Orda da aynı olaydan bahsediliyordu ama halk domuz bulamadığı için köydeki köpeklerin kuyruklarını kesip , makina yağına bandırıp o şekilde belediyeye teslim ediyormuş:) Tebrik ederim çok keyifliydi:rendeer:

Bu kadar fotoğrafı paylaşmak ta yoğun emek ister, emeğinizeve yüreğinize sağlık gerçekten güzel bir rota guzel bir gezi....

çok güzel gezi ve yazı tebrik ediyorum, darısı bizlerin başına.

anıtkabir de bizler için artık bir kabirden çok öte anıt niteliği taşıyor büyük kurtarıcı ve devrimci önder Atatürk'ün ebedi istirahatgahında fotoğraf çektirmek bile onur ki arkadaşlarımız o yüzden gülümsemiş olabilirler yoksa kabir önünde bırakın gülümsemeyi normal fotoğraf bile çektirilmez. arkadaşlarımız simgesel anlamına atıfda bulunmuşlar. hele hele Türk bayraklı motorlarla ülkenin kuzey şeridini dolaşıp son durak olarak Anıtkabir'i seçtikten sonra...

çok tsk ederim arkadaşlar göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü inşallah herkesin hayalindeki gezisini gerçekleştirmesi dileği ilee ayrıca nexagon arkadaşımızada çok tsk ediyorum yapmış olduğu vermiş olduğu cevaptan ötürü bizi bizden iyi korumuş cok tsk ler....:):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar