egeden bi selamda benden...

selam arkadaslar ben deniz.kendimi özgur hissettiğim 2 sey varsa biri deniz digeride motordur.hafta içi sonu farketmez tüm aktivitelere zevkli gececek kanısındayım balıkta yada dalısta olmadıgım herzaman musayitim görusmek uzere:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

dostum aramıza hoşgeldin. . . .
bende anne tarafından balıkesir burhaniye
baba tarafındaN İZMİR DİKİLİLİ yani tamamen bi egeli olarak dogru eyrdesin diyorum:cherry:

hos bulduk abı yakınız ama pek fırsatım olmuyor havrana gelmeye acılı leblebılerı özledım walla:wiinkk: yolun burhanıye tarafına duserse mutlaka beklerım iskeledeyım msn adresım [email protected]

tum mt hosbuldukta bıraz garıpsedım acıkcası koca bı net aılesı ve gelen mesaj sanırım 7 :pr: yanı hosbulmaxsakta olurdu aslında AMA INSAN OGLU CIĞ SUT EMMIS NEDENSE BAYANALARA OLAN ZAAFINIZI ANLIYORUM ANLAYANA !!!!!....tum balıkesır mt hepınıze hosbulduk burhanıye ıskelede bı dostunuz var asla unutmayın. gıdıs dönus farketmez ugrayın allah ne verdıyse yer ıcerız teknemın adı ege team herzaman beklerım haber verme zahmetıne gırmenızede gerek yok basım ustune ........

Deniz, hosgeldin...
Korfez i olusturuyoruz yavas yavas...
Burhaniye de gorusuruz...

Deniz, hosgeldin...
Korfez i olusturuyoruz yavas yavas...
Burhaniye de gorusuruz...

tekrar hosbulduk kardesımmm .. ya en yakınım sensın aramızz 17 km hanı +1 ın bendımmmm:queen: vallahı kustum heeeee.....(((( bu arada hala ehlıyet alamadımdaaa )))) bu arada balıkesır mt tum kardeslerımı beklerım msn adresım [email protected] bugunlerde pek acamıyorum ama :( cebım
05388904064 herzaman beklerımmmm saglıcakla kalınn......

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazın bende burhanıyedeyım ordan yazarım ama kıralıcak motor bulursunuz bana ok?

Vatana millete hayırlı siteye girişin uğrlu olsun hoşgeldin hemşehrim...
(2** cmas)

kardeşim aramıza hoş geldin yolumuz düştükçe uğramaya çalışacağız yanına...

sende manisa tarafına gelirsen her zaman bekleriz sağlıcakla kal :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar