- Konu Yazar
evet arkdaslar 24 hazıran 3 temmuz arası gezıye cıkmayı dusunenler varmı?
Transalp 650 ile 2 kere Ege Akdeniz yaptım.biri 3000 km biri 2800 km idi. Birer haftalık gezilerdi.bu yıl bir mani çıkmazsa tekrarlamayı düşünüyorum. Yaklaşık 5000 km planlıyorum.İstanbul ,Bolu,Ankara,Konya,Silifke,Mersin,Antalya,olimpos,... Derken tüm Ege .16 gün sürecek. Bu kez BMW k 1200 lt ile olacak inşallah...ancak ramazandan sonra bayramda olacak
Datçada bir gece kaldım. Burnun sonunda tarihi kalıntılar var. Tekne turu ile gidiliyor.deniz güzel. Ancak çok zorlu bir parkur. Yol yeni yapılmış ancak acemi işi değil. Sanırım en zorlandığım yerdi. Sarp geçitler, inişler çıkışlar. Ben çadırımda kaldım. Pansiyonlarda var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:14 ----------
Tek yolculuk yaptım oraya ancak kendimi orada çok daha fazla yalnız hissetmiştim.sakın bir yer.
Sakin yerler. Tur dosyası yapmalısınız. Milli parklar, benzin istasyonlari, alternatif pansiyon, kamp listesi ve telefonları . Tarihi yerlerin adresleri. Tabi bir müze kartı cikartin.gece çöktüğünde güvenli yer bulma biraz stres yaratıyor. Yorgun olduğunuz için biraz modunuzu düşürüyor. Birde güzergahı iyi seçin.alternatif yollardan gidin. Esas yollar birçok noktayı kaçırmamıza sebebiyet veriyor
anlıyorum sanırım o boşlgeyı en guzel gezme yolu tekne turu o burnu gezmek bıraz zahmetlı sanırsam,peki marmarisin diger tarafı nasıl adaköy felan var dalaman ve cevresi var..kuş adası mıllı parka ugrıcam ıcınden yol var zaten ordan gumuldurde kalmayı planlıyorum hıpo camp dıye konumu guzel bır tesis gibi gozkuyor..kusadası bodrum arası kıyıdan yol var sanırım bol vırajlı gozukuyor
Dostum, Marmaris tarafına geleceksen Bozburun yarımadasını tavsiye ederim. Selimiye, Bozburun, Söğüt köyleri görülmeye değer yerler. Buraları gezdikten sonra Datça yolu üzerindeki Çubucak'ta çadırını kurup konaklayabilirsin. Adaköy tarafında pek yerleşim yok. Bizim Yalancıboğaz dediğimiz bölge var ama pek tavsiye etmem.
uzun soluklu bi gezide 2500 km hiçbişey. hele ki transalp ile. dediğin rotayı ben gs500 ile artçılı olarak 3000 km olarak yaptım 2008'de harikaydı