Ege-Akdeniz Gezisi

Merhaba,
Temmuzun son 3. haftası bir haftalık istanbul çıkışlı bir ege-akdeniz gezisi planlıyorum. Önce feribotla bandırmaya, oradan da yollar beni nereye götürürse artık. (Bodrum ile antalya arası) Nihai hedefim sedir adası olacak gibi.

Arkadaşlardan gelecek rota önerileri ve bana aynı hafta bir süreliğine de olsa eşlik etmek isteyen olursa sevinirim.

Hepinize mutluluğa doğru sürüşler dilerim.

Tekrar merhaba arkadaşlar.
Sormak istediğim başka bir konu var.
Motosikletlilere de radara yakalandıklarında ceza kesiyorlar mı.
Çok hızlı gittiğimden değil ama bir çok yerde 50 km hız sınırlaması var. 50 ile gidilmiyor ki....

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba. Kuzenim için hazırladığım tam sizin isteğinize uygun bir rota var.
Bandırma feribotundan indikten sonra sahil yollarını takip ediyorsunuz. Bu vereceğim linkteki rota sizi antalyaya kadar neredeyse bütün sahil kesimlerini gezdiriyor. Yorucu rota olmamasına özellikle dikkat ettim, çünkü kuzenimin motoru CBF150. Her 150-200 Km'de bir mola verebileceğiniz çadır kurabileceğiniz kamp alanları var. Buyrun linki vereyim...

http://www.motosiklet.net/forum/mot...uldan-ege-sahilinden-antalya-icin-yardim.html

Adana İl Temsilcisi
tabii ki kesiliyor.hemde araçlardan daha az hız sınırı var.normal karayollarında 70+%10 yani son 77 km,otoyollarda 80+%10 yani 88 km.hız sınırı var.şehir içinde ve meskun mahalde de söylediğiniz gibi 50 km.tek yapılacak şey,tabelalara çok dikkat etmek.yoksa geziniz ve planlarınız burnunuzdan gelir.tecrübeyle sabittir.98 km.ile radara yakalandım ve ceza 270 tl.92 km.ye kadar 1. basamakmış yani 130 tl.ondan sonrası 2. basamak olduğu için 270 tl.aman dikkatli ol kardeş.

o tarihler arasında uyarsa bende gelebilirim belki arkadaşım. ist. neresindensin?

hocam bende birkaç gün sonra çıkıyorum izmirden tüm ege ve akdeniz kıyılarında gidilip görülebilcek neresi varsa gidicez ben ve artcım.bende yoğun bi rota planlaması derdindeyim şuan:mrgreen:

o tarihler arasında uyarsa bende gelebilirim belki arkadaşım. ist. neresindensin?

İstanbul Dudullu civarında oturuyorum. İşyerim Leventte...
Temmuz 17-25 arası yollarda olacağım gibi görünüyor....

Siz ne zaman çıkmayı düşünüyorsunuz...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:54 ----------

hocam bende birkaç gün sonra çıkıyorum izmirden tüm ege ve akdeniz kıyılarında gidilip görülebilcek neresi varsa gidicez ben ve artcım.bende yoğun bi rota planlaması derdindeyim şuan:mrgreen:

Rotanızı belirlediğinizde ve mutlaka gidilecek yerleri tespit ettiğinizde paylaşırsanız mutlu olurum...

Ozellikle kotu yolları belirlerseniz daha çok sevinirim. Motorların çoğu çakıl taşlarını sevmez ama benim motorum maalesef hiç sevmez...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:59 ----------

kimseye mesaj gönderemiyorum. isteyenler bana [email protected] dan mesaj gönderebilir. avatar ve e-mail adresimi gorulebilir hale getirdim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:19 ----------

tabii ki kesiliyor.hemde araçlardan daha az hız sınırı var.normal karayollarında 70+%10 yani son 77 km,otoyollarda 80+%10 yani 88 km.hız sınırı var.şehir içinde ve meskun mahalde de söylediğiniz gibi 50 km.tek yapılacak şey,tabelalara çok dikkat etmek.yoksa geziniz ve planlarınız burnunuzdan gelir.tecrübeyle sabittir.98 km.ile radara yakalandım ve ceza 270 tl.92 km.ye kadar 1. basamakmış yani 130 tl.ondan sonrası 2. basamak olduğu için 270 tl.aman dikkatli ol kardeş.

Geçen hafta geliboluya giderken 160 la radara yakalandım. Radardaki polis bana saolsun el salladı... Ama sonraki çevime beni çevirmedi. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler...

Merhaba, ben de temmuzun ikinci haftası benzer bir rotada yolculuk yapmayı planlıyorum.

Muhtemelen şöyle birşey olacak: İstanbul -> Bandırma -> Balıkesir -> Edremit -> Ayvalık -> Dikili -> Aliağa -> İzmir -> Selçuk -> Didim.

Sonra da İzmir, Manisa, Akhisar, Balıkesir üzerinden geri döneceğim.

Ben cuma sabah çıkıp salı sabahı yine İstanbulda olmayı planlıyorum. Marmarise de inmek isterdim ama dört gün için bile güzergahım uzun olacak biraz.

Merhaba, ben de temmuzun ikinci haftası benzer bir rotada yolculuk yapmayı planlıyorum.

Muhtemelen şöyle birşey olacak: İstanbul -> Bandırma -> Balıkesir -> Edremit -> Ayvalık -> Dikili -> Aliağa -> İzmir -> Selçuk -> Didim.

Sonra da İzmir, Manisa, Akhisar, Balıkesir üzerinden geri döneceğim.

Ben cuma sabah çıkıp salı sabahı yine İstanbulda olmayı planlıyorum. Marmarise de inmek isterdim ama dört gün için bile güzergahım uzun olacak biraz.

merhaba,
buradan mesaj gönderremiyorum.
e-mail adresimi belirtmiştim. [email protected].

bana mesaj gönderirseniz yolculuk tarihine yakın haberleşiriz.

ben çıkış için tam tarih belirlemedim. her zaman olabilir ekip olursak daha keyifli olur diye düşünüyorum. uygun olursam sizin tarihlerinize katılabilirim.

Tekrar merhaba arkadaşlar.
Sormak istediğim başka bir konu var.
Motosikletlilere de radara yakalandıklarında ceza kesiyorlar mı.
Çok hızlı gittiğimden değil ama bir çok yerde 50 km hız sınırlaması var. 50 ile gidilmiyor ki....

ben geçtiğimiz 23 nisanda fethiye yolunda 86 km ile 130 tl ceza yedim.Hız limiti 70+%10 imiş.(bende cezayı yedikten sonra öğrendim)Ama son kararla sanırım limit 80km çıktı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:05 ----------

Ben o tarihte Didimde olacağım,uygun olursa ben de sizlere katılabilirim.Motosiklet cc leri birbirine yakın olursa daha iyi bir yolculuk yakalanır diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar