Ege-Akdeniz Gezi Planı - Öneriler Lütfen!

Arkadaşalar, bu cumartesi (2 Ağustos 2008) uzun süredir yapmak istediğim ama belki birilerini kandırırım diye beklediğim, kandıramayacağımı anlayınca da kendi başıma çıkmaya karar verdiğim gezime başlıyorum. Aşağıda rotamı bulabilirsiniz. Seferihisar'da yazlık olduğundan, gezinin merkez üssü orası olacak. 2 Gece Bodrum'da, 1 gece Ölüdeniz'de kalmayı planlıyorum.

Bu rota üzerinde buraya mutlaka git, şurada mutlaka şunu ye diye önerileriniz varsa almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Gün 1 - Eskihisar üzerinden, İzmir-Seferihisar

Gün 2: Yazlıktan hareketle Çeşme turu ve yazlığa dönüş.

Gün 3: Yazlıktan hareketle, Şirince, Meryem Ana, Efes Harabeleri uğramalı Bodrum

Gün 4: Bodrum turu, az sürüş, çok deniz günü::haapppy:

Gün 5: Bodrum'dan Feribot ile Datça sonrasında Marmaris, Göcek, Ölüdeniz

Gün 6: Ölüdeniz'den Seferihisar'a dönüş

Gün 7: Seferihisar'dan, eve dönüş.

karaburun yarımadası motorla çok keyifli bir parkurdur bol bol viraj ama yollar biraz bozuk asflat kimi yerde bol çukurlu. mutlaka taze balık ye ve balıklıovadanda çıkarken meihur un kurabiyesinden de al bi paket.
izmire gelirsen de alsancak üsküdar çaycısına uğra kordonda kesin ordayızdır gğn batımında. haftasonu belli olmaz ama

Hocam Karaburun turu ve Bodrum yarımadası güzel olacak, ama diğer güzergahlar biraz şehirlerarası otobüs rotası gibi olmuş. Biraz renk katabilirsin. Yani o fazla yüz vermediğimiz, yol haritalarındaki ince çizgilerle gösterilen yollarımızda esas hazineler var. Bir de Datça yarımadası güzel ama (ben yeni gittim, enteresan gelmedi), Orhaniye, Selimiye, Turgut Köyü (buradaki şelale) de eklenebilir.

manisada akhisarda köfteci ramizde köfte ye... varmı ötesi yaw :):):):) aynı yola nasipse arabayla çıkıcam ben tek hedefim ramize kadar durmadan devam :):):)

Öneride bulunan herkese teşekkürler, planın dışına çıkıp gördüğüm dar yollara girme niyetim de var. Bakalım hayırlısı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar